Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özdağ Görevi Devraldı

Siyaset 17.10.2023 - 18:06, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1957+ kez okundu.
 

Özdağ Görevi Devraldı

CHP Samsun İl Başkanı seçilen Mehmet Özdağ görevi törenle eski il başkanı Fatih Türkel'den devraldı.
CHP Samsun İl Başkanı seçilen Mehmet Özdağ görevi törenle eski il başkanı Fatih Türkel'den devraldı.   CHP SAMSUN'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ   CHP İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreninde partililere seslenen Özdağ, 2017 yılında partiye üye olduğunu anımsatarak bir önceki yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür etti.   "17 İLÇEDE EN AZ ÜÇ TUR ATTIK"   Özdağ, CHP Samsun 38. Olağan İl Kongresi'nin Türkiye'ye örnek olacak kardeşlik ve parti hukuku içinde bir kongre süreci olduğunu ifade ederek, "Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum. İki defa milletvekili adayı oldum. Amma velakin il başkanlığına aday olmanın bu kadar zor bir görev olduğu, seçim sürecinin bu kadar çetrefilli olacağını tahmin etmedim. Samsun'u 17 ilçesiyle en az üç tur attık. Sahada neredeyse değmediğimiz partilimiz kalmadı." dedi.   KONGREDE KAYBEDEN OLMADI   Görevini devreden Fatih Türkel ise partilerinde kongre sonrası kaybedenin olmadığını ifade ederek, Mehmet Özdağ'ın vereceği her görevi samimiyetle yerine getireceğini dile getirdi.   Devir teslim töreninin ardından eski ve yeni yönetim birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
CHP Samsun İl Başkanı seçilen Mehmet Özdağ görevi törenle eski il başkanı Fatih Türkel'den devraldı.

CHP Samsun İl Başkanı seçilen Mehmet Özdağ görevi törenle eski il başkanı Fatih Türkel'den devraldı.

 

CHP SAMSUN'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ

 

CHP İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreninde partililere seslenen Özdağ, 2017 yılında partiye üye olduğunu anımsatarak bir önceki yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

"17 İLÇEDE EN AZ ÜÇ TUR ATTIK"

 

Özdağ, CHP Samsun 38. Olağan İl Kongresi'nin Türkiye'ye örnek olacak kardeşlik ve parti hukuku içinde bir kongre süreci olduğunu ifade ederek, "Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum. İki defa milletvekili adayı oldum. Amma velakin il başkanlığına aday olmanın bu kadar zor bir görev olduğu, seçim sürecinin bu kadar çetrefilli olacağını tahmin etmedim. Samsun'u 17 ilçesiyle en az üç tur attık. Sahada neredeyse değmediğimiz partilimiz kalmadı." dedi.

 

KONGREDE KAYBEDEN OLMADI

 

Görevini devreden Fatih Türkel ise partilerinde kongre sonrası kaybedenin olmadığını ifade ederek, Mehmet Özdağ'ın vereceği her görevi samimiyetle yerine getireceğini dile getirdi.

 

Devir teslim töreninin ardından eski ve yeni yönetim birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.