Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İlçe Nüfus Müdürlüğü Yeni Yerinde Hizmete Başladı

YEREL 16.10.2023 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 975+ kez okundu.
 

İlçe Nüfus Müdürlüğü Yeni Yerinde Hizmete Başladı

Vezirköprü İlçe Nüfus Müdürlüğü yeni hizmet yerini taşındı.
Vezirköprü İlçe Nüfus Müdürlüğü Hükümet Konağı'nın 1. katından giriş katına indirildi.   13 Ekim'de taşınması için hizmete ara verilen Nüfus Müdürlüğü, bugün itibariyle yeni yerinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.   Vezirköprü İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün yeni yerine geçmesinde katkıları bulunan İç İşleri Bakanlığına, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne, Samsun Valiliğine ve Vezirköprü Kaymakamlığına teşekkür eden İlçe Nüfus Müdürü Halis Bilen, “Vezirköprü Nüfus Müdürlüğü olarak yeni konseptimizle Vezirköprü halkımızın hizmetindeyiz. Vezirköprü halkımıza modern, günün şartlarına uygun ve daha konforlu bir mekanda hizmet sunabilmek için yenilendik. Yeni yerimizin Vezirköprü halkına ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Vezirköprü İlçe Nüfus Müdürlüğü yeni hizmet yerini taşındı.

Vezirköprü İlçe Nüfus Müdürlüğü Hükümet Konağı'nın 1. katından giriş katına indirildi.

 

13 Ekim'de taşınması için hizmete ara verilen Nüfus Müdürlüğü, bugün itibariyle yeni yerinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

 

Vezirköprü İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün yeni yerine geçmesinde katkıları bulunan İç İşleri Bakanlığına, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne, Samsun Valiliğine ve Vezirköprü Kaymakamlığına teşekkür eden İlçe Nüfus Müdürü Halis Bilen, “Vezirköprü Nüfus Müdürlüğü olarak yeni konseptimizle Vezirköprü halkımızın hizmetindeyiz. Vezirköprü halkımıza modern, günün şartlarına uygun ve daha konforlu bir mekanda hizmet sunabilmek için yenilendik. Yeni yerimizin Vezirköprü halkına ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.