Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü MYO Samsun'u Tanıyor

Eğitim 14.10.2023 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2247+ kez okundu.
 

Vezirköprü MYO Samsun'u Tanıyor

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Programı çerçevesinde, "Arkadaşım Hoş Geldin" projesi ile Vezirköprü Öğrenci Yurduna yeni yerleşen üniversite birinci sınıf kız - erkek öğrencileri Samsun'u gezdi.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Programı çerçevesinde, "Arkadaşım Hoş Geldin" projesi ile Vezirköprü Öğrenci Yurduna yeni yerleşen üniversite birinci sınıf kız - erkek öğrencileri Samsun'u gezdi.   Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu proje çerçevesinde, Samsun'a yükseköğretim için yeni yerleşen üniversite öğrencilerine ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ kapsamında ‘Hoş Geldin Arkadaşım’ kültür gezisi düzenledi.   Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen "Arkadaşım Hoş Geldin" projesi kapsamında Samsun'a yükseköğretim için yeni yerleşen üniversite öğrencilerine şehir tanıtılıyor. 4 Aralık'a kadar sürecek olan program 10 Ekim Salı günü başladı.   Vezirköprü Öğrenci Yurduna yeni yerleşen üniversite birinci sınıf kız öğrencilerinden 74, erkek öğrencilerden 36 olmak üzere toplam 110 öğrenci Samsun'un önemli kültür ve turizm noktalarını gezdi.   10 Ekim'de kız öğrenciler, 13 Ekim'de erkek öğrenciler olmak üzere Vezirköprü Öğrenci Yurdu önünde İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Uyar ve Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin tarafından Samsun'a uğurlandı.   Programda Samsun'un tarihi yerleri ve zengin kültürünü anlatarak, yükseköğretim için gelen öğrencilerin şehri daha iyi tanımalarına yardımcı oldundu.   "Arkadaşım Hoş Geldin" projesi kapsamında düzenlenen programla öğrenciler Tütün İskelesi, Samsunum-1 Gemisi, Panorama Samsun Dijital Gösterim Merkezi, Onur Anıtı, Cerrahi El Aletleri ve Sağlık Müzesi, Bandırma Gemisi ve Açık Hava Müzesini gezdiler   Geziye giden öğrencilere Vezirköprü Gençlik ve Spor Müdürlüğü Liderleri, Öğrenci Yurdu Yönetim Memurları eşlik ettiler.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Programı çerçevesinde, "Arkadaşım Hoş Geldin" projesi ile Vezirköprü Öğrenci Yurduna yeni yerleşen üniversite birinci sınıf kız - erkek öğrencileri Samsun'u gezdi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Programı çerçevesinde, "Arkadaşım Hoş Geldin" projesi ile Vezirköprü Öğrenci Yurduna yeni yerleşen üniversite birinci sınıf kız - erkek öğrencileri Samsun'u gezdi.

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu proje çerçevesinde, Samsun'a yükseköğretim için yeni yerleşen üniversite öğrencilerine ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ kapsamında ‘Hoş Geldin Arkadaşım’ kültür gezisi düzenledi.

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen "Arkadaşım Hoş Geldin" projesi kapsamında Samsun'a yükseköğretim için yeni yerleşen üniversite öğrencilerine şehir tanıtılıyor. 4 Aralık'a kadar sürecek olan program 10 Ekim Salı günü başladı.

 

Vezirköprü Öğrenci Yurduna yeni yerleşen üniversite birinci sınıf kız öğrencilerinden 74, erkek öğrencilerden 36 olmak üzere toplam 110 öğrenci Samsun'un önemli kültür ve turizm noktalarını gezdi.

 

10 Ekim'de kız öğrenciler, 13 Ekim'de erkek öğrenciler olmak üzere Vezirköprü Öğrenci Yurdu önünde İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Uyar ve Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin tarafından Samsun'a uğurlandı.

 

Programda Samsun'un tarihi yerleri ve zengin kültürünü anlatarak, yükseköğretim için gelen öğrencilerin şehri daha iyi tanımalarına yardımcı oldundu.

 

"Arkadaşım Hoş Geldin" projesi kapsamında düzenlenen programla öğrenciler Tütün İskelesi, Samsunum-1 Gemisi, Panorama Samsun Dijital Gösterim Merkezi, Onur Anıtı, Cerrahi El Aletleri ve Sağlık Müzesi, Bandırma Gemisi ve Açık Hava Müzesini gezdiler

 

Geziye giden öğrencilere Vezirköprü Gençlik ve Spor Müdürlüğü Liderleri, Öğrenci Yurdu Yönetim Memurları eşlik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.