Vezirköprülü Heyetten Sinop Rektörü Prof. Dr. Taşdemir’e Ziyaret

Eğitim 14.10.2023 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1750+ kez okundu.
 

Vezirköprülü Heyetten Sinop Rektörü Prof. Dr. Taşdemir’e Ziyaret

Sinop Üniversitesi Rektörlüğüne bir süre önce atanan Rektör Prof. Dr. Şakir Taşdemir’e Vezirköprülü heyetten hayırlı olsun ziyareti.
Sinop Üniversitesi Rektörlüğüne bir süre önce atanan Rektör Prof. Dr. Şakir Taşdemir’e Vezirköprülü   heyetten hayırlı olsun ziyareti.    Konya Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi Genel Sekreterliği’nden emekli  Yakup İba,  Narlısaray Belediyesi  önceki dönem Belediye Başkanı Ali İhsan Üzer, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ve  Cevdet Elmacı,  Konya Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanlı görevinden Sinop Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Şakir Taşdemir’i  ziyaret etti.   Vezirköprü heyetinin Rektör ziyaretine  Sinop Üniversitesi Genel Sekreteri Şenol Metin de eşlik etti.   Vezirköprü heyetinin nazik  ziyaretinden  memnun olduğunu belirten Prof Dr. Taşdemir : “Aynı bölgenin, aynı kültürün  insanlarıyız.  Hepimizin ortak paydası bölgemiz. Bir Sinoplu olarak Sinop'ta görev yapmayı bir kazanç olarak görüyorum.” Dedi 
Sinop Üniversitesi Rektörlüğüne bir süre önce atanan Rektör Prof. Dr. Şakir Taşdemir’e Vezirköprülü heyetten hayırlı olsun ziyareti.

Sinop Üniversitesi Rektörlüğüne bir süre önce atanan Rektör Prof. Dr. Şakir Taşdemir’e Vezirköprülü   heyetten hayırlı olsun ziyareti. 

 

Konya Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi Genel Sekreterliği’nden emekli  Yakup İba,  Narlısaray Belediyesi  önceki dönem Belediye Başkanı Ali İhsan Üzer, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ve  Cevdet Elmacı,  Konya Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanlı görevinden Sinop Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Şakir Taşdemir’i  ziyaret etti.

 

Vezirköprü heyetinin Rektör ziyaretine  Sinop Üniversitesi Genel Sekreteri Şenol Metin de eşlik etti.

 

Vezirköprü heyetinin nazik  ziyaretinden  memnun olduğunu belirten Prof Dr. Taşdemir : “Aynı bölgenin, aynı kültürün  insanlarıyız.  Hepimizin ortak paydası bölgemiz. Bir Sinoplu olarak Sinop'ta görev yapmayı bir kazanç olarak görüyorum.” Dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.