Havza TSO'ya Yeni Makam Aracı

Teknoloji 14.10.2023 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 839+ kez okundu.
 

Havza TSO'ya Yeni Makam Aracı

Havza Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), yeni makam aracı TOGG’u vatandaşlara tanıttı.
Havza Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), yeni makam aracı TOGG’u vatandaşlara tanıttı.   HAVZA TSO'YA YENİ MAKAM ARACI   Havza TSO'num makam otomobili TOOG oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 79. Genel Kurulu'nda kura çekiminin ardından oda adına alınan 55 H 0505 plakalı TOGG, bu gün teslim alınarak Havza TSO binası önünde Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar tarafından vatandaşlara tanıtıldı.   BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ   Siyah renkli TOGG vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar araç ile fotoğraf çektirdi ve yakından inceledi.
Havza Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), yeni makam aracı TOGG’u vatandaşlara tanıttı.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), yeni makam aracı TOGG’u vatandaşlara tanıttı.

 

HAVZA TSO'YA YENİ MAKAM ARACI

 

Havza TSO'num makam otomobili TOOG oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 79. Genel Kurulu'nda kura çekiminin ardından oda adına alınan 55 H 0505 plakalı TOGG, bu gün teslim alınarak Havza TSO binası önünde Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar tarafından vatandaşlara tanıtıldı.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Siyah renkli TOGG vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar araç ile fotoğraf çektirdi ve yakından inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.