Amatör Spor Haftası Kutlamaları Yapıldı

Spor 14.10.2023 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1761+ kez okundu.
 

Amatör Spor Haftası Kutlamaları Yapıldı

Vezirköprü’de amatör spor haftası kutlamaları coşkuyla yapıldı.
Vezirköprü’de amatör spor haftası kutlamaları coşkuyla yapıldı.    Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak ‘Amatör Spor Haftası’ kutlamaları kapsamın da düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Vezirköprü’de Coşkuyla Kutlandı.   Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünde Tarihi Çınar Ağacı altına yürünerek, Vezirköprü halkına branş tanıtımları ve çeşitli sportif etkinlikler yapıldı.   Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile bu alanda farkındalık oluşturularak halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi ve yeni bireylerin spora kazandırılması amaçlanıyor.    İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Uyar; "9-15 Ekim Amatör Spor Haftası Kutlamaları kapsamında emeği geçen Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Müdürlerimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, Eğitim Görevlilerimize, Antrenörlerimize ve Personelimize teşekkür ederiz.  “Amatör Türk Sporunun Kalbidir” bu kalbin atmasını sağlamak için tüm gençlerimizi ve halkımızı spor yapmaları için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Köprülü Mehmet Paşa Spor Kompleksindeki spor kurslarına bekliyoruz."diye konuştu  
Vezirköprü’de amatör spor haftası kutlamaları coşkuyla yapıldı.

Vezirköprü’de amatör spor haftası kutlamaları coşkuyla yapıldı. 

 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak ‘Amatör Spor Haftası’ kutlamaları kapsamın da düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Vezirköprü’de Coşkuyla Kutlandı.

 

Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünde Tarihi Çınar Ağacı altına yürünerek, Vezirköprü halkına branş tanıtımları ve çeşitli sportif etkinlikler yapıldı.

 

Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile bu alanda farkındalık oluşturularak halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi ve yeni bireylerin spora kazandırılması amaçlanıyor. 

 

İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Uyar; "9-15 Ekim Amatör Spor Haftası Kutlamaları kapsamında emeği geçen Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Müdürlerimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, Eğitim Görevlilerimize, Antrenörlerimize ve Personelimize teşekkür ederiz.  “Amatör Türk Sporunun Kalbidir” bu kalbin atmasını sağlamak için tüm gençlerimizi ve halkımızı spor yapmaları için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Köprülü Mehmet Paşa Spor Kompleksindeki spor kurslarına bekliyoruz."diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.