Ankara & Vezirköprü Platform’undan Eğitime Destek Sürüyor

Eğitim 14.10.2023 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1532+ kez okundu.
 

Ankara & Vezirköprü Platform’undan Eğitime Destek Sürüyor

Ankara & Vezirköprü Platformu ‘nun geleneksel hale getirdiği eğitime destek kampanyası bu yıl da devam ediyor.
Ankara & Vezirköprü Platformu ‘nun geleneksel hale getirdiği eğitime destek kampanyası  bu yıl da devam ediyor.    Platformun önceliği kırsal mahallelerde eğitim ve öğretim gören, öğretmenleri tarafından tespit edilen  ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşıp  yardımları teslim etmek.    120 öğrenciye okul araç gereçleri  getirdiklerini  ifade eden Ankara & Vezirköprü Platformu Dernek Başkanı Mustafa Sezer   " Vezirköprü'nün köylerindeki başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla iş insanlarımızın katkılarıyla yaklaşık 120 adet okul çantası,  beslenme çantasının yanı sıra diğer eğitim materyalleri  kalem, defter, silgi, not defteri, pastel boya, kuru kalem gibi malzemeleri  köy okullarında eğitim gören öğrencilerimize ulaştırmak amacıyla Vezirköprü'ye getirdik.” dedi   Ankara’da Üniversite Okuyan Öğrencileri de Unutmuyoruz !   Ankara'da okuyan Vezirköprülü üniversite öğrencilerine destek olacaklarını ifade eden Başkan Sezer; "Ankara'da okuyan Vezirköprülü üniversite öğrencilerimize elimizden geldiğince destek olacağız. Kasım ayı içerisinde de Ankara'da bir kahvaltı programı yapacağız. Öğrencilerimizi iş adamlarımızla  tanıştıracağız. Geçen yıl 300 TL burs imkanı sağlamıştık.  Bu  yıl ise  Eylül ayından başlamak kaydıyla dokuz ay boyunca  öğrenci başına 500 TL burs imkanı sağlayacağız."diye konuştu   "Evde Kalmak İsteyen Öğrencilere Destek Oluyoruz"    Ankara & Vezirköprü Platformu Başkanı  Sezer, "Üniversitede okuyan,  evde kalmak isteyen öğrencilerimiz de oluyor.  Onlar için de evlerinin tutulmasında ve eşya konusunda yardımcı oluyoruz. Öğrencimiz bize derse ki ;  “masa lazım” masa veriyoruz, “yatak lazım” yatak veriyoruz, “çamaşır makinesi lazım” çamaşır makinesi veriyoruz. Götürüp evine kadar teslim ediyoruz."ifadelerini kullandı.   "Vezirköprü’yü Tanıtıyoruz"   Başkan Sezer; "Vezirköprü'nün kültürel değerlerini, manzarasını, doğasını, tablolaştırıp lçeyi tanıtıyoruz, platformumuzu tanıtıyoruz, aynı zamanda da Vezirköprü'müze de katkı amaçlı ziyaretlerimiz sürüyor."sözlerini kullandı.
Ankara & Vezirköprü Platformu ‘nun geleneksel hale getirdiği eğitime destek kampanyası bu yıl da devam ediyor.

Ankara & Vezirköprü Platformu ‘nun geleneksel hale getirdiği eğitime destek kampanyası  bu yıl da devam ediyor. 

 

Platformun önceliği kırsal mahallelerde eğitim ve öğretim gören, öğretmenleri tarafından tespit edilen  ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşıp  yardımları teslim etmek. 

 

120 öğrenciye okul araç gereçleri  getirdiklerini  ifade eden Ankara & Vezirköprü Platformu Dernek Başkanı Mustafa Sezer   " Vezirköprü'nün köylerindeki başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla iş insanlarımızın katkılarıyla yaklaşık 120 adet okul çantası,  beslenme çantasının yanı sıra diğer eğitim materyalleri  kalem, defter, silgi, not defteri, pastel boya, kuru kalem gibi malzemeleri  köy okullarında eğitim gören öğrencilerimize ulaştırmak amacıyla Vezirköprü'ye getirdik.” dedi

 

Ankara’da Üniversite Okuyan Öğrencileri de Unutmuyoruz !

 

Ankara'da okuyan Vezirköprülü üniversite öğrencilerine destek olacaklarını ifade eden Başkan Sezer; "Ankara'da okuyan Vezirköprülü üniversite öğrencilerimize elimizden geldiğince destek olacağız. Kasım ayı içerisinde de Ankara'da bir kahvaltı programı yapacağız. Öğrencilerimizi iş adamlarımızla  tanıştıracağız. Geçen yıl 300 TL burs imkanı sağlamıştık.  Bu  yıl ise  Eylül ayından başlamak kaydıyla dokuz ay boyunca  öğrenci başına 500 TL burs imkanı sağlayacağız."diye konuştu

 

"Evde Kalmak İsteyen Öğrencilere Destek Oluyoruz" 

 

Ankara & Vezirköprü Platformu Başkanı  Sezer, "Üniversitede okuyan,  evde kalmak isteyen öğrencilerimiz de oluyor.  Onlar için de evlerinin tutulmasında ve eşya konusunda yardımcı oluyoruz. Öğrencimiz bize derse ki ;  “masa lazım” masa veriyoruz, “yatak lazım” yatak veriyoruz, “çamaşır makinesi lazım” çamaşır makinesi veriyoruz. Götürüp evine kadar teslim ediyoruz."ifadelerini kullandı.

 

"Vezirköprü’yü Tanıtıyoruz"

 

Başkan Sezer; "Vezirköprü'nün kültürel değerlerini, manzarasını, doğasını, tablolaştırıp lçeyi tanıtıyoruz, platformumuzu tanıtıyoruz, aynı zamanda da Vezirköprü'müze de katkı amaçlı ziyaretlerimiz sürüyor."sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.