Emekli Emniyet Müdürü vefat etti

YEREL 12.10.2023 - 18:06, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 837+ kez okundu.
 

Emekli Emniyet Müdürü vefat etti

Emekli Emniyet Müdürü Hüseyin İnan vefat etti.
Emekli Emniyet Müdürü Hüseyin İnan vefat etti.   1992 Yılında emniyet müdürlüğünden emekli olan Hüseyin İnan Cumhuriyet Halk Partisin’den Samsun Milletvekili adayı da olmuştu.   Yukarınarlı Mahallesi'nden Haşim, Ömer ve Hidayet İnan'ın abileri, merhum Ahmet İnan'ın kardeşi Emekli Emniyet Müdürü Hüseyin İnan'ın cenazesi  13 Ekim 2023 Cuma günü (yarın) Yukarınarlı Camiinde Cuma namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yukarınarlı Mezarlığına defnedilecektir.
Emekli Emniyet Müdürü Hüseyin İnan vefat etti.

Emekli Emniyet Müdürü Hüseyin İnan vefat etti.

 

1992 Yılında emniyet müdürlüğünden emekli olan Hüseyin İnan Cumhuriyet Halk Partisin’den Samsun Milletvekili adayı da olmuştu.

 

Yukarınarlı Mahallesi'nden Haşim, Ömer ve Hidayet İnan'ın abileri, merhum Ahmet İnan'ın kardeşi Emekli Emniyet Müdürü Hüseyin İnan'ın cenazesi  13 Ekim 2023 Cuma günü (yarın) Yukarınarlı Camiinde Cuma namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yukarınarlı Mezarlığına defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.