Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Galericiler Sitesi Kurası Çekildi

YEREL 11.10.2023 - 17:49, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1187+ kez okundu.
 

Galericiler Sitesi Kurası Çekildi

Vezirköprü'de Galericiler Kooperatifi tarafından yapımı tamamlanan Galericiler Sitesi için kura çekimi gerçekleştirildi.
Vezirköprü Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi Kooperatifinde kura heyecanı Vezirköprü Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi Kooperatifi tarafından yapımı tamamlanan Galericiler Sitesi için kura çekimi gerçekleştirildi. Vezirköprü Belediyesi tarafından imarı hazırlanan ve 2019 yılında temeli atılan  Vezirköprü Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi 25 Bin metrekarelik  alan da 84 iş yeri, 1 Mescit, 1 Noter yeri, 1 Kıraathene, ve 1 Toplantı Salonundan oluşuyor.   Vezirköprü Butik Otel'de Vezirköprü 2. Noteri İbrahim Semiz tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde kuraya katılan hak sahiplerinin yerleri belli oldu.   Kooperatif Başkan Yılmaz Yiğit; "Sorunsuz bir şekilde kuramızı gerçekleştirdik, sonuçların herkese hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize yakışır bir galericiler sitesi kazandırdık.  İlçe merkezindeki galericiler taşındığında Vezirköprü şehir merkezinin trafiği rahatlayacak. Galericiler Sitesine en kısa zamanda geçeceğiz inşallah, elektrik, su, doğalgaz gibi tüm alt yapılarımızı tamamladık, sadece tek eksiğimiz yolumuzun yapımı kaldı.  Kuramızı gerçekleştiren Vezirköprü 2. Noteri Müdürü İbrahim Semize ve çekilişe katılan galerici arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni iş yerlerinde hayırlı bol kazançlar diliyorum."dedi
Vezirköprü'de Galericiler Kooperatifi tarafından yapımı tamamlanan Galericiler Sitesi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Vezirköprü Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi Kooperatifinde kura heyecanı

Vezirköprü Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi Kooperatifi tarafından yapımı tamamlanan Galericiler Sitesi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Vezirköprü Belediyesi tarafından imarı hazırlanan ve 2019 yılında temeli atılan  Vezirköprü Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi 25 Bin metrekarelik  alan da 84 iş yeri, 1 Mescit, 1 Noter yeri, 1 Kıraathene, ve 1 Toplantı Salonundan oluşuyor.

 

Vezirköprü Butik Otel'de Vezirköprü 2. Noteri İbrahim Semiz tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde kuraya katılan hak sahiplerinin yerleri belli oldu.

 

Kooperatif Başkan Yılmaz Yiğit; "Sorunsuz bir şekilde kuramızı gerçekleştirdik, sonuçların herkese hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize yakışır bir galericiler sitesi kazandırdık.  İlçe merkezindeki galericiler taşındığında Vezirköprü şehir merkezinin trafiği rahatlayacak. Galericiler Sitesine en kısa zamanda geçeceğiz inşallah, elektrik, su, doğalgaz gibi tüm alt yapılarımızı tamamladık, sadece tek eksiğimiz yolumuzun yapımı kaldı.  Kuramızı gerçekleştiren Vezirköprü 2. Noteri Müdürü İbrahim Semize ve çekilişe katılan galerici arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni iş yerlerinde hayırlı bol kazançlar diliyorum."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.