Düzenli ve Akça Ailelerinin Mutlu Günü

09.10.2023 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1224+ kez okundu.
 

Düzenli ve Akça Ailelerinin Mutlu Günü

Vezirköprü Aşağı Nalbantlı Mahallesi Camii İmam Hatibi Osman Düzenli’nin oğlu İmam Hatip Abdulkadir ile Yaşar Akça’nın kızı Emine yapılan güzel bir düğün programı ile hayatlarını birleştirdiler.
Vezirköprü Aşağı Nalbantlı Mahallesi Camii İmam Hatibi Osman Düzenli’nin  oğlu  İmam Hatip Abdulkadir ile Yaşar Akça’nın kızı Emine yapılan  güzel bir düğün programı ile hayatlarını birleştirdiler.   7 Ekim 2023 cumartesi günü Bemsa Düğün Salonunda yapılan düğüne her kesimden kalabalık davetlinin katılması dikkatlerden kaçmadı.    Düğünde , Ondokuz Mayıs Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi  Prof. Dr. Recep Demir “Evliliğin ve ailenin toplumdaki yeri “ başlıklı konuşma yaptı.   Davetlilerle özel ilgilenen İmam Hatip Osman Düzenli  : “ Evlatlarımızın Düğününe katılarak bizi mutlu eden,   gelemeyip mutluğumuza arayarak ortak olan bütün akraba ve dostlarımıza ayrı ayrı  teşekkür ediyorum.” Dedi.    Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Haçkal’dan  Mesaj  Düğün Programına konuşmacı olarak katılacak olan , cenazesi nedeniyle katılamayan,  Din İşleri Yüksek Kurulu  Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman  Haçkalı : “  Cenazemiz   sebebiyle  dünürüm kıymetli hocam Osman Düzenli ve Akça Ailesinin evlatlarının mutlu gününe katılamadım. Genç çiftlerimize  ömür boyu mutluluklar diliyorum.” İfadelerinin yer aldığı kutlama mesaj gönderdi.
Vezirköprü Aşağı Nalbantlı Mahallesi Camii İmam Hatibi Osman Düzenli’nin oğlu İmam Hatip Abdulkadir ile Yaşar Akça’nın kızı Emine yapılan güzel bir düğün programı ile hayatlarını birleştirdiler.

Vezirköprü Aşağı Nalbantlı Mahallesi Camii İmam Hatibi Osman Düzenli’nin  oğlu  İmam Hatip Abdulkadir ile Yaşar Akça’nın kızı Emine yapılan  güzel bir düğün programı ile hayatlarını birleştirdiler.

 

7 Ekim 2023 cumartesi günü Bemsa Düğün Salonunda yapılan düğüne her kesimden kalabalık davetlinin katılması dikkatlerden kaçmadı. 

 

Düğünde , Ondokuz Mayıs Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi  Prof. Dr. Recep Demir “Evliliğin ve ailenin toplumdaki yeri “ başlıklı konuşma yaptı.

 

Davetlilerle özel ilgilenen İmam Hatip Osman Düzenli  : “ Evlatlarımızın Düğününe katılarak bizi mutlu eden,   gelemeyip mutluğumuza arayarak ortak olan bütün akraba ve dostlarımıza ayrı ayrı  teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Haçkal’dan  Mesaj 

Düğün Programına konuşmacı olarak katılacak olan , cenazesi nedeniyle katılamayan,  Din İşleri Yüksek Kurulu  Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman  Haçkalı : “  Cenazemiz   sebebiyle  dünürüm kıymetli hocam Osman Düzenli ve Akça Ailesinin evlatlarının mutlu gününe katılamadım. Genç çiftlerimize  ömür boyu mutluluklar diliyorum.” İfadelerinin yer aldığı kutlama mesaj gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.