Hobisi Közde Mısır Pişirip ikram etmek

YEREL 07.10.2023 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 849+ kez okundu.
 

Hobisi Közde Mısır Pişirip ikram etmek

Vezirköprü’nün Çekmeden Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Demirel (51) kendi bahçesinde yetiştirdiği ata tohumundan elde ettiği süt mısırları közde pişirip ikram ediyor.
Vezirköprü’nün Çekmeden Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Demirel (51)  kendi bahçesinde yetiştirdiği ata tohumundan elde ettiği   süt mısırları közde pişirip ikram ediyor.   Süt mısırını közde pişirip akrabalarına, komşularına  arkadaşlarına ve  dostlarına ikram etmeyi geleneksel hale getiren Mehmet Demirel  :” Her insanın sevdiği bir hobisi var. Benim hobimde süt mısırını közde pişirip, sevdiğim insanlara  ikram etmek, beni çok mutlu ediyor. Sezon başlayıp, sona erinceye kadar her akşam ayrı bir grup misafir davet edip, önce közde pişmiş mısır sonrasında Vezirköprü Semaverinde demlenmiş çay ikram ediyorum.” Dedi   On yıldır mısır ikramını geleneksel hale getiren  Mehmet Demirel,  vitamin deposu olan mısır yemeye herkesi davet ettiğini belirtti.
Vezirköprü’nün Çekmeden Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Demirel (51) kendi bahçesinde yetiştirdiği ata tohumundan elde ettiği süt mısırları közde pişirip ikram ediyor.

Vezirköprü’nün Çekmeden Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Demirel (51)  kendi bahçesinde yetiştirdiği ata tohumundan elde ettiği   süt mısırları közde pişirip ikram ediyor.

 

Süt mısırını közde pişirip akrabalarına, komşularına  arkadaşlarına ve  dostlarına ikram etmeyi geleneksel hale getiren Mehmet Demirel  :” Her insanın sevdiği bir hobisi var. Benim hobimde süt mısırını közde pişirip, sevdiğim insanlara  ikram etmek, beni çok mutlu ediyor. Sezon başlayıp, sona erinceye kadar her akşam ayrı bir grup misafir davet edip, önce közde pişmiş mısır sonrasında Vezirköprü Semaverinde demlenmiş çay ikram ediyorum.” Dedi

 

On yıldır mısır ikramını geleneksel hale getiren  Mehmet Demirel,  vitamin deposu olan mısır yemeye herkesi davet ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.