MHP İlçe Başkanlığı Üye Kayıtlarına Hız Verdi

YEREL 07.10.2023 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1494+ kez okundu.
 

MHP İlçe Başkanlığı Üye Kayıtlarına Hız Verdi

MHP Vezirköprü İlçe Başkanlığına üye kayıtları sokağa taşıdı.
MHP Vezirköprü İlçe Başkanlığına üye kayıtları sokağa taşıdı.   Vezirköprü MHP ilçe Başkanlığı Köprülü Mehmet Paşa Parkı önünde açtığı üye kayıt standın da üye kayıtlarına hız verdi.   Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri  öncesi MHP Vezirköprü ilçe teşkilatı seçime hazırlıklarını sürdürüyor. Bu çerçeve de üye kayıtlarına hız veren ilçe başkanlığı kurduğu stantta halk la buluşarak üye kaydı yaptı.   MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, MHP İl Başkanı Burhan Mucur ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, üye kayıt standını ziyaret ederek partililerle sohbet etti.
MHP Vezirköprü İlçe Başkanlığına üye kayıtları sokağa taşıdı.

MHP Vezirköprü İlçe Başkanlığına üye kayıtları sokağa taşıdı.

 

Vezirköprü MHP ilçe Başkanlığı Köprülü Mehmet Paşa Parkı önünde açtığı üye kayıt standın da üye kayıtlarına hız verdi.

 

Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri  öncesi MHP Vezirköprü ilçe teşkilatı seçime hazırlıklarını sürdürüyor. Bu çerçeve de üye kayıtlarına hız veren ilçe başkanlığı kurduğu stantta halk la buluşarak üye kaydı yaptı.

 

MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, MHP İl Başkanı Burhan Mucur ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, üye kayıt standını ziyaret ederek partililerle sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.