Bot Komutanlığı Kaçak Avcılara Göz Açtırmıyor

YEREL 07.10.2023 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1658+ kez okundu.
 

Bot Komutanlığı Kaçak Avcılara Göz Açtırmıyor

Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı kaçak avcılara göz açtırmıyor.
Vezirköprü Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri, Altınkaya ve Boyabat baraj gölleri başta olmak üzere Samsun ili içerisindeki tüm akarsu, göl ve barajlarda 24 saat esasına göre kaçak su ürünleri avcılığının önlenmesi maksadıyla kontrollere aralıksız olarak devam ediliyor.   Ekipler faaliyete başladıkları 2022 yılından bu güne kadar "1380 sayılı Su Ürünleri Kanununa muhalefet" ederken yakalanan şahıslara  184. Bin türk lirası  idari para cezası uygularken, 18. bin metre kaçak ağ yakalandı.      Bu süre zarfında canlı olarak ele geçirilen  2.200 kilo canlı balık tekrar suya bırakıldı. 
Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı kaçak avcılara göz açtırmıyor.

Vezirköprü Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri, Altınkaya ve Boyabat baraj gölleri başta olmak üzere Samsun ili içerisindeki tüm akarsu, göl ve barajlarda 24 saat esasına göre kaçak su ürünleri avcılığının önlenmesi maksadıyla kontrollere aralıksız olarak devam ediliyor.

 

Ekipler faaliyete başladıkları 2022 yılından bu güne kadar "1380 sayılı Su Ürünleri Kanununa muhalefet" ederken yakalanan şahıslara  184. Bin türk lirası  idari para cezası uygularken, 18. bin metre kaçak ağ yakalandı. 

 

 

Bu süre zarfında canlı olarak ele geçirilen  2.200 kilo canlı balık tekrar suya bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.