Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Veral’in İkinci Romanı Okuyucu ile Buluşuyor

YEREL 04.10.2023 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1694+ kez okundu.
 

Veral’in İkinci Romanı Okuyucu ile Buluşuyor

Kadir Veral'ın 3 Kadın, 2 Aşk, 1 Adam adlı ikinci romanı okuyucusuyla buluşuyor.
Kadir Veral'ın 3 Kadın, 2 Aşk, 1 Adam adlı ikinci romanı okuyucusuyla buluşuyor.    Yazar Kadir Veral, 8.Karadeniz Samsun kitap fuarı, 1 numaralı salonda, 160 nolu Karadeniz Yazarlar Kooperatifi standında kitabını okuyucularına imzalıyor.    Fuar 8 Ekim 2023 Pazar gününe kadar devam edecek. Fuara gidemeyecek olan okurlar, isterlerse internet satış sitelerinden ya da yazarın bizzat kendisinden imzalı olarak talep edebilirler. İlk roman "İris" okuyucular tarafından çok beğenilmiş ve yazar bu eseriyle ciddi bir çıkış yakalamıştır.    İkinci roman yine insana dair acıların, umutların kelimelere dökülmüş halini okuyuculara anlatıyor.   Kadir Veral'ın İlk kitabı Müjde Ar'a iletilmek üzere Ercan Karakas'a imzaladı.  
Kadir Veral'ın 3 Kadın, 2 Aşk, 1 Adam adlı ikinci romanı okuyucusuyla buluşuyor.

Kadir Veral'ın 3 Kadın, 2 Aşk, 1 Adam adlı ikinci romanı okuyucusuyla buluşuyor. 

 

Yazar Kadir Veral, 8.Karadeniz Samsun kitap fuarı, 1 numaralı salonda, 160 nolu Karadeniz Yazarlar Kooperatifi standında kitabını okuyucularına imzalıyor.

 

 Fuar 8 Ekim 2023 Pazar gününe kadar devam edecek. Fuara gidemeyecek olan okurlar, isterlerse internet satış sitelerinden ya da yazarın bizzat kendisinden imzalı olarak talep edebilirler. İlk roman "İris" okuyucular tarafından çok beğenilmiş ve yazar bu eseriyle ciddi bir çıkış yakalamıştır.

 

 İkinci roman yine insana dair acıların, umutların kelimelere dökülmüş halini okuyuculara anlatıyor.

 

Kadir Veral'ın İlk kitabı Müjde Ar'a iletilmek üzere Ercan Karakas'a imzaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.