Nova Hasar Danışmanlık Ofisi Açıldı

YEREL 04.10.2023 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1789+ kez okundu.
 

Nova Hasar Danışmanlık Ofisi Açıldı

Nova Hasar Danışmanlık Karadeniz Bölge Müdürlüğü Ofisi Vezirköprü'ye açtı.
Nova Hasar Danışmanlık Karadeniz Bölge Müdürlüğü Ofisi Vezirköprü'ye açtı. Kurucusu İbrahim Usta olan Nova Hasar Danışmanlık, Karadeniz Bölge Müdürlüğü şube müdürü Elif Fidan öncülüğünde Vezirköprü Fazıl Ahmet Paşa Mahallesinde açıldı. Danışmanlık Ofisinin açılış kurdelesi Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Durmaz tarafından kesildi.  Açılışa, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya, CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan, Yeniden Refah İlçe Başkanı Fatih Koç, Gelecek Parti İlçe Başkanı İbrahim Durmaz ve davetliler katıldı. Gazetemize konuşma yapan Nova Hasar Danışmanlık Kurucusu İbrahim Usta; "Trafik kazası mağdurlarının bu süreçte yapabileceği bütün bilgi ve donanıma sahip bir firmayız. Trafik kazası geçiren kişilerin tüm haklarını doğru ve net bir şekilde öğrenebilecekleri bir Nova Hasar Danışmanlık. Türkiye'nin birçok ilinde vardır ve şubeleşmelerimiz devam etmektedir."diye konuştu . "Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına göz yummayacağız" Usta; "Bugün burada Karadeniz Bölge Müdürlüğünü açılışını gerçekleştirdik. Bütün Karadeniz'e Vezirköprü'den hitap edilecek. Trafik kazası geçiren kişilerin ne kadar tazminat alabileceklerini hesaplamaları kendi doktorlarımız bünyesinde medikal değerlendirmeleri  yapıyoruz. Bir kaza mağdurunun baştan sona işlemlerini şirketimiz bünyesinde profesyonel ekiple yapılmaktadır. Türkiye'nin her yerine ulaşacağız, hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına göz yummayacağız."dedi.         Fatih YÜKSEL/ÖZLEM
Nova Hasar Danışmanlık Karadeniz Bölge Müdürlüğü Ofisi Vezirköprü'ye açtı.

Nova Hasar Danışmanlık Karadeniz Bölge Müdürlüğü Ofisi Vezirköprü'ye açtı.
Kurucusu İbrahim Usta olan Nova Hasar Danışmanlık, Karadeniz Bölge Müdürlüğü şube müdürü Elif Fidan öncülüğünde Vezirköprü Fazıl Ahmet Paşa Mahallesinde açıldı.
Danışmanlık Ofisinin açılış kurdelesi Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı İbrahim Durmaz tarafından kesildi. 
Açılışa, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya, CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aslan, Yeniden Refah İlçe Başkanı Fatih Koç, Gelecek Parti İlçe Başkanı İbrahim Durmaz ve davetliler katıldı.
Gazetemize konuşma yapan Nova Hasar Danışmanlık Kurucusu İbrahim Usta; "Trafik kazası mağdurlarının bu süreçte yapabileceği bütün bilgi ve donanıma sahip bir firmayız. Trafik kazası geçiren kişilerin tüm haklarını doğru ve net bir şekilde öğrenebilecekleri bir Nova Hasar Danışmanlık. Türkiye'nin birçok ilinde vardır ve şubeleşmelerimiz devam etmektedir."diye konuştu .
"Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına göz yummayacağız"
Usta; "Bugün burada Karadeniz Bölge Müdürlüğünü açılışını gerçekleştirdik. Bütün Karadeniz'e Vezirköprü'den hitap edilecek. Trafik kazası geçiren kişilerin ne kadar tazminat alabileceklerini hesaplamaları kendi doktorlarımız bünyesinde medikal değerlendirmeleri  yapıyoruz. Bir kaza mağdurunun baştan sona işlemlerini şirketimiz bünyesinde profesyonel ekiple yapılmaktadır. Türkiye'nin her yerine ulaşacağız, hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasına göz yummayacağız."dedi. 
       Fatih YÜKSEL/ÖZLEM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.