Namağlup Seriye Devam

30.09.2023 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2325+ kez okundu.
 

Namağlup Seriye Devam

Samsun amatör U 14 liginin 6.haftasında Vezirköprü Belediyespor Vezirköprü şehir stadında konuk ettiği Samsun Vefasporu farklı mağlup etti.
Samsun amatör U 14 liginin 6.haftasında Vezirköprü Belediyespor Vezirköprü şehir stadında konuk ettiği Samsun Vefasporu farklı mağlup etti.   Karşılaşma öncesi Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar her iki takımada başarılar diledi.   Maça etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor karşılaşmanın ilk dakikalarından Serhat Çakır ve Samet Demir'in girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Mücadelenin 27. dakikasında gelişen bir başka Vezirköprü Belediye Spor atağında Ege Murat'ın ara pasıyla buluşan Yasir Al topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarıda soyunma odasına Vezirköprü Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile girildi.   İkinci yarıya mağlup başlayan rakip Vefa Spor, risk alarak defansta açıklar vermeye başladı. Bu açıkları iyi değerlendiren ev sahibi Vezirköprü Belediye Spor, maçın 53. dakikasında kaptan Yusuf Efe İvgen'in şutu ağlarla buluşunca skor takımımız adına 2-0 oldu. Bir başka atağımızda dakikalar 59'u gösterdiğinde kazanılan serbest atışı takımımız adına kullanan Muhammet Hasan Özata'nın direk vuruşu ağlarla buluştuşunca 3-0 öne geçtik. Oyun disiplininden kopmayan takımımız ataklarına ve gollerine devam ederken, maçın 62. dakikasında Yasir Al kendisinin 2. takımımızın 4. golünü atarak mücadelede 4-0 öne geçtik. Rakip takım maçın 64. dakikasında kazandığı penaltı vuruşunda golü buldu ve skor 4-1 oldu. Temsilcimiz adına Mustafa Efe Özay'ın maçın 68. dakikasında ki golü ile skor 5-1 oldu. Golden 2 dakika sonra, maçın 70. dakikasında konuk takım 1 gol daha buldu ve skor 5-2 oldu. Karşılaşmadaki kapanış golünü Vezirköprü Belediye Spor adına maçın 74. dakikasında Emirhan Yılmaz'ın  müthiş şutu ağlarla buluşarak maçın skorunu ilan etti. Vezirköprü Belediye Spor  6, Samsun Vefa Spor 2.   Bu sonuçla Vezirköprü Belediye Spor ligde 6'da 6 yaparak puanını 18'e çıkardı ve liğderliğini sürdürdü.   Vezirköprü Belediye Spor'un genç teknik sorumlusu Emir Akyüz, mücadele sonrası şu ifadelere yer verdi:   "Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledik.Tam anlamıyla yedeğiyle asıyla bir takım olduk. Lakin biraz maç ritminde sıkıntılar yaşadık. Sporcularımızı güzel oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. Üstüne koya koya çalışmalarımızü sürdürerek, adım adım U13'te gösterdiğimiz başarıyı U14 liginde de gerçekleştirmek istiyoruz. Sporcularımızın idmanlarda ki başarılı performanslarıyla gelişimlerini sağlayarak hedefe ulaşacaktır. Bunu o, bu değil hep beraber başaracağız. Bunun için mücadele ediyoruz. Vezirköprü sporunu iyi yerlere getirmek için, hangi kategori de ne olursa olsun tüm halkımızın takımına sahip çıkıp maddi manevi desteklerini bekliyoruz."dedi.   Samsun amatör U14 liginin 7. haftasında temsilcimiz  Vezirköprü Belediye Spor 01.10.2023 Cumartesi günü, saat 15.30'da Samsun Halim Batur Stadı’nda Kazım Karabekir Spor'a  konuk olacak.  
Samsun amatör U 14 liginin 6.haftasında Vezirköprü Belediyespor Vezirköprü şehir stadında konuk ettiği Samsun Vefasporu farklı mağlup etti.

Samsun amatör U 14 liginin 6.haftasında Vezirköprü Belediyespor Vezirköprü şehir stadında konuk ettiği Samsun Vefasporu farklı mağlup etti.

 

Karşılaşma öncesi Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar her iki takımada başarılar diledi.

 

Maça etkili başlayan Vezirköprü Belediye Spor karşılaşmanın ilk dakikalarından Serhat Çakır ve Samet Demir'in girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Mücadelenin 27. dakikasında gelişen bir başka Vezirköprü Belediye Spor atağında Ege Murat'ın ara pasıyla buluşan Yasir Al topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarıda soyunma odasına Vezirköprü Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile girildi.

 

İkinci yarıya mağlup başlayan rakip Vefa Spor, risk alarak defansta açıklar vermeye başladı. Bu açıkları iyi değerlendiren ev sahibi Vezirköprü Belediye Spor, maçın 53. dakikasında kaptan Yusuf Efe İvgen'in şutu ağlarla buluşunca skor takımımız adına 2-0 oldu. Bir başka atağımızda dakikalar 59'u gösterdiğinde kazanılan serbest atışı takımımız adına kullanan Muhammet Hasan Özata'nın direk vuruşu ağlarla buluştuşunca 3-0 öne geçtik. Oyun disiplininden kopmayan takımımız ataklarına ve gollerine devam ederken, maçın 62. dakikasında Yasir Al kendisinin 2. takımımızın 4. golünü atarak mücadelede 4-0 öne geçtik. Rakip takım maçın 64. dakikasında kazandığı penaltı vuruşunda golü buldu ve skor 4-1 oldu. Temsilcimiz adına Mustafa Efe Özay'ın maçın 68. dakikasında ki golü ile skor 5-1 oldu. Golden 2 dakika sonra, maçın 70. dakikasında konuk takım 1 gol daha buldu ve skor 5-2 oldu. Karşılaşmadaki kapanış golünü Vezirköprü Belediye Spor adına maçın 74. dakikasında Emirhan Yılmaz'ın  müthiş şutu ağlarla buluşarak maçın skorunu ilan etti. Vezirköprü Belediye Spor  6, Samsun Vefa Spor 2.

 

Bu sonuçla Vezirköprü Belediye Spor ligde 6'da 6 yaparak puanını 18'e çıkardı ve liğderliğini sürdürdü.

 

Vezirköprü Belediye Spor'un genç teknik sorumlusu Emir Akyüz, mücadele sonrası şu ifadelere yer verdi:

 

"Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledik.Tam anlamıyla yedeğiyle asıyla bir takım olduk. Lakin biraz maç ritminde sıkıntılar yaşadık. Sporcularımızı güzel oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. Üstüne koya koya çalışmalarımızü sürdürerek, adım adım U13'te gösterdiğimiz başarıyı U14 liginde de gerçekleştirmek istiyoruz. Sporcularımızın idmanlarda ki başarılı performanslarıyla gelişimlerini sağlayarak hedefe ulaşacaktır. Bunu o, bu değil hep beraber başaracağız. Bunun için mücadele ediyoruz. Vezirköprü sporunu iyi yerlere getirmek için, hangi kategori de ne olursa olsun tüm halkımızın takımına sahip çıkıp maddi manevi desteklerini bekliyoruz."dedi.

 

Samsun amatör U14 liginin 7. haftasında temsilcimiz  Vezirköprü Belediye Spor 01.10.2023 Cumartesi günü, saat 15.30'da Samsun Halim Batur Stadı’nda Kazım Karabekir Spor'a  konuk olacak.

 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.