Yeniden Refah İlçe Başkanı Fatih Koç;“Vezirköprü sahipsiz değildir”dedi

YEREL 27.09.2023 - 18:36, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2638+ kez okundu.
 

Yeniden Refah İlçe Başkanı Fatih Koç;“Vezirköprü sahipsiz değildir”dedi

Vezirköprü Yeniden Refah İlçe Başkanı Fatih Koç Vezirköprü Devlet hastanesinde görev yapan tek beyin cerrahının Bafra ilçesine görevlendirildiğini iddia ederek duruma tepki gösterdi.
Vezirköprü Yeniden Refah İlçe Başkanı Fatih Koç Vezirköprü Devlet hastanesinde görev yapan  tek beyin cerrahının Bafra ilçesine görevlendirildiğini iddia ederek duruma tepki gösterdi.    Vezirköprü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç; "Vezirköprü Devlet hastanesinde görev yapmakta olan beyin cerrahı Bafra ilçesine görevlendirilerek, ilçemizde bu alanda sağlık hizmeti almak isteyen hastalar mağdur ediliyor."dedi   Vezirköprü sahipsiz değildir diyen Başkan Koç; " Aynı zamanda Vezirköprü devlet hastanesi kardiyoloji bölümü için hekim yalnızca Pazartesi ve Cuma günleri hizmet vermekte olup , randevu bulunamamaktadır. Bu nedenle hastalar mağdur edilmektedir.    Yeniden Refah Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığı olarak  yetkilileri gerekeni yapmaları adına göreve çağırıyor, bu problemin en kısa zaman da çözüme ulaşmasını temenni ediyoruz."diye konuştu.
Vezirköprü Yeniden Refah İlçe Başkanı Fatih Koç Vezirköprü Devlet hastanesinde görev yapan tek beyin cerrahının Bafra ilçesine görevlendirildiğini iddia ederek duruma tepki gösterdi.

Vezirköprü Yeniden Refah İlçe Başkanı Fatih Koç Vezirköprü Devlet hastanesinde görev yapan  tek beyin cerrahının Bafra ilçesine görevlendirildiğini iddia ederek duruma tepki gösterdi. 

 

Vezirköprü Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç; "Vezirköprü Devlet hastanesinde görev yapmakta olan beyin cerrahı Bafra ilçesine görevlendirilerek, ilçemizde bu alanda sağlık hizmeti almak isteyen hastalar mağdur ediliyor."dedi

 

Vezirköprü sahipsiz değildir diyen Başkan Koç; " Aynı zamanda Vezirköprü devlet hastanesi kardiyoloji bölümü için hekim yalnızca Pazartesi ve Cuma günleri hizmet vermekte olup , randevu bulunamamaktadır. Bu nedenle hastalar mağdur edilmektedir. 

 

Yeniden Refah Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığı olarak  yetkilileri gerekeni yapmaları adına göreve çağırıyor, bu problemin en kısa zaman da çözüme ulaşmasını temenni ediyoruz."diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.