Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğduğu Köyü’nün Sorunlarını Dinledi

YEREL 16.09.2023 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2702+ kez okundu.
 

Doğduğu Köyü’nün Sorunlarını Dinledi

Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı ve İlkadım Belediyesi Birim Müdürü Recep Aslan doğup, büyüdüğü Yürüçal köy’ünde vatandaşlarla buluştu.
Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı ve İlkadım Belediyesi Birim Müdürü Recep Aslan doğup, büyüdüğü Yürüçal köy’ünde  vatandaşlarla buluştu.    Samsun’da Vezirköprülülerin her konuda sorunlarıyla ilgilenen ve Vezirköprü’ye karşı pozitif ayrımcılığı ile tanınan Dernek Başkanı Recep Aslan, köylüleriyle haset giderdi.   Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Aslan :” Her türlü sorununuzda Samsun’da kapılarım sonuna kadar açık.  Telefonumu  gece gündüz 24 saat arayabilirsiniz. Doğup, büyüdüğüm ilçeme ve  hemşerilerime hizmet etmek  beni mutlu eder.” Dedi   Uzun süredir Samsun Vezirköprü Derneği Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Aslan , Samsun’da bulunan dernek hizmet binasının mülkiyetinin  satın alınmasında da çok ciddi mesai harcamıştı.  
Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı ve İlkadım Belediyesi Birim Müdürü Recep Aslan doğup, büyüdüğü Yürüçal köy’ünde vatandaşlarla buluştu.

Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanı ve İlkadım Belediyesi Birim Müdürü Recep Aslan doğup, büyüdüğü Yürüçal köy’ünde  vatandaşlarla buluştu. 

 

Samsun’da Vezirköprülülerin her konuda sorunlarıyla ilgilenen ve Vezirköprü’ye karşı pozitif ayrımcılığı ile tanınan Dernek Başkanı Recep Aslan, köylüleriyle haset giderdi.

 

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Aslan :” Her türlü sorununuzda Samsun’da kapılarım sonuna kadar açık.  Telefonumu  gece gündüz 24 saat arayabilirsiniz. Doğup, büyüdüğüm ilçeme ve  hemşerilerime hizmet etmek  beni mutlu eder.” Dedi

 

Uzun süredir Samsun Vezirköprü Derneği Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Aslan , Samsun’da bulunan dernek hizmet binasının mülkiyetinin  satın alınmasında da çok ciddi mesai harcamıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.