Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ladik Belediyesi'nde Kriz

YEREL 16.09.2023 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2225+ kez okundu.
 

Ladik Belediyesi'nde Kriz

Samsun’un Ladik İlçesi Belediye Başkanı Adnan Topal ile 2 belediye meclisi, AK Parti’den ‘ihraç’ istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.
Samsun’un Ladik İlçesi Belediye Başkanı Adnan Topal ile 2 belediye meclisi, AK Parti’den ‘ihraç’ istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.   Samsun’un Ladik İlçesi, 23 Temmuz günü çok sevdiği belediye başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in vefat haberiyle büyük bir şok yaşadı. İlçe şimdi de, bu ani vefatın ardından Ladik Belediye Meclisi tarafından ‘belediye başkanı’ olarak atanan Adnan Topal ile bu kararda imzası bulunan 2 meclis üyesinin AK Parti’den ihraç edilmek istenmesiyle 2’nci bir şoku yaşıyor.   LADİK MECLİSİ ‘ADNAN TOPAL’ DEDİ   Nurhan Yapıcı’nın vefatı nedeniyle toplananan 6’sı AK Partili, 3’ü MHP’li, 1’i CHP’li ve 1’i de bağımsız meclis üyesi, 7’ye 4 oyla Adnan Topal’ı ‘belediye başkanı’ seçti.   PARTİ YÖNETİMİ ‘MEHMET EREN’İ İSTİYORDU   AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ise Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Eren üzerinde anlaşmaya varmıştı.   ‘BAŞKAN VE 2 MECLİS ÜYESİ İHRAÇ EDİLSİN’   Buna karşın meclisin Adnan Topal ismi üzerinde karar vermesi, AK Parti yönetiminde krize yol açtı. Hareket geçen AK Parti Samsun İl Yönetimi, Belediye Başkanı Adnan Topal ve meclis üyeleri Kadir Akman ile Orhan Yılmaz’ı, ‘ihraç istemi’ ile disiplin kuruluna sevk etti.                        
Samsun’un Ladik İlçesi Belediye Başkanı Adnan Topal ile 2 belediye meclisi, AK Parti’den ‘ihraç’ istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Samsun’un Ladik İlçesi Belediye Başkanı Adnan Topal ile 2 belediye meclisi, AK Parti’den ‘ihraç’ istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

 

Samsun’un Ladik İlçesi, 23 Temmuz günü çok sevdiği belediye başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in vefat haberiyle büyük bir şok yaşadı. İlçe şimdi de, bu ani vefatın ardından Ladik Belediye Meclisi tarafından ‘belediye başkanı’ olarak atanan Adnan Topal ile bu kararda imzası bulunan 2 meclis üyesinin AK Parti’den ihraç edilmek istenmesiyle 2’nci bir şoku yaşıyor.

 

LADİK MECLİSİ ‘ADNAN TOPAL’ DEDİ

 

Nurhan Yapıcı’nın vefatı nedeniyle toplananan 6’sı AK Partili, 3’ü MHP’li, 1’i CHP’li ve 1’i de bağımsız meclis üyesi, 7’ye 4 oyla Adnan Topal’ı ‘belediye başkanı’ seçti.

 

PARTİ YÖNETİMİ ‘MEHMET EREN’İ İSTİYORDU

 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ise Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Eren üzerinde anlaşmaya varmıştı.

 

‘BAŞKAN VE 2 MECLİS ÜYESİ İHRAÇ EDİLSİN’

 

Buna karşın meclisin Adnan Topal ismi üzerinde karar vermesi, AK Parti yönetiminde krize yol açtı. Hareket geçen AK Parti Samsun İl Yönetimi, Belediye Başkanı Adnan Topal ve meclis üyeleri Kadir Akman ile Orhan Yılmaz’ı, ‘ihraç istemi’ ile disiplin kuruluna sevk etti.

                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.