Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hakemimiz Sefa Adayın Bizleri Gururlandırdı

YEREL 13.09.2023 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1514+ kez okundu.
 

Hakemimiz Sefa Adayın Bizleri Gururlandırdı

Vezirköprü ilçemiz hakemlerinden Sefa Adayın gösterdiği performansla bizleri gururlandırdı.
Vezirköprü ilçemiz hakemlerinden Sefa Adayın gösterdiği performansla bizleri gururlandırdı.    İl hakemligine devam eden Sefa Aday'ın,  2023-2024 futbol sezonunda önemli müsabakada yer alıyor. Geçen hafta oynanan Türkiye U 19 Elit Ligi müsabakasında karsı karşıya gelen ve aralarında U 19 Milli Takımlar sporcularının da yer aldığı Y.Samsun Spor-Alanya Spor ( Paf Takımlar)  müsabakasında görev aldı.  Maç performansıyla göz kamaştıran ve Samsun hakemleri arasında  adını başarılı yönetimiyle duyuran Sefa Adayın Vezirköprü'lü olması bizleri oldukça gururlandırdı.   Bal liginde de görev alması beklenen Sefa Adayın'ın Vezirköprü hakemliği açısından hem güzel bir örnek, hem de neler yapapileceği konusunda kendisini ıspatlamış durumda. Mesleğini severek yapan ve hedefinin her zaman üst klasmanlar olduğunu her fırsatta dile getiren gururumuz Sefa Adayın'a, bundan sonraki yönetimlerinde başarılar diliyoruz.
Vezirköprü ilçemiz hakemlerinden Sefa Adayın gösterdiği performansla bizleri gururlandırdı.

Vezirköprü ilçemiz hakemlerinden Sefa Adayın gösterdiği performansla bizleri gururlandırdı. 

 

İl hakemligine devam eden Sefa Aday'ın,  2023-2024 futbol sezonunda önemli müsabakada yer alıyor. Geçen hafta oynanan Türkiye U 19 Elit Ligi müsabakasında karsı karşıya gelen ve aralarında U 19 Milli Takımlar sporcularının da yer aldığı Y.Samsun Spor-Alanya Spor ( Paf Takımlar)  müsabakasında görev aldı.  Maç performansıyla göz kamaştıran ve Samsun hakemleri arasında  adını başarılı yönetimiyle duyuran Sefa Adayın Vezirköprü'lü olması bizleri oldukça gururlandırdı.

 

Bal liginde de görev alması beklenen Sefa Adayın'ın Vezirköprü hakemliği açısından hem güzel bir örnek, hem de neler yapapileceği konusunda kendisini ıspatlamış durumda. Mesleğini severek yapan ve hedefinin her zaman üst klasmanlar olduğunu her fırsatta dile getiren gururumuz Sefa Adayın'a, bundan sonraki yönetimlerinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.