Etimesgut'ta Samsun Rüzgarı Esti

YEREL 12.09.2023 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3256+ kez okundu.
 

Etimesgut'ta Samsun Rüzgarı Esti

Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 25. Uluslararası Anadolu Kültür ve sanat Festivalinde Başkent Samsunlular Derneği Samsun'u 10 gün boyunca temsil etti.
Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 25. Uluslararası Anadolu Kültür ve sanat Festivalinde Başkent Samsunlular Derneği Samsun'u 10 gün boyunca temsil etti.   Samsun'un kültürel değerlerini, yöresel ürünlerini stantlarla buluşturarak vatandaşlara tanıttı.  Ankara’da Samsun Rüzgarı estirdi.    Ankara Etimesgut Belediyesi 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali, Samsun'lular gecesine  önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı  Suat KILIÇ,  Ak Parti Ankara Milletvekili Kurtçan ÇELEBİ, Etimesgut Kaymakamı  Dr. Naci AKTAŞ, Etimesgut Belediye Başkanı  Enver DEMİREL ve birçok katılımcı ile gerçekleşti.   Sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımlayan Başkent Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Akça;   "Ankara Etimesgut Belediyesi 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali,  Samsun'lular gecemizde aramıza katılarak bizleri onurlandıran önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Suat KILIÇ, Ak Parti Ankara Milletvekili Kurtçan ÇELEBİ, Etimesgut Kaymakamı Dr. Naci AKTAŞ, Etimesgut Belediye Başkanımız  Enver DEMİREL, aramıza programlarından dolayı katılamayıp mesajlarını ileten Samsun milletvekillerimiz Çiğdem KARAASLAN, İlyas TOPSAKAL, Yusuf Ziya YILMAZ, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDIS, Siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanları, MHP Önceki dönem Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, 27. ve 28. dönem Samsun Milletvekili adayı Av. Hami KORKMAZLI, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay ERDEN, Etimesgut Belediye Başkan Yardımcılarımız Alaattin SONAT,  Cemal SATILMIŞ, Tahsin POLAT,  Mustafa ALTINDAL,  Fikret KARADAVUT, Etimesgut Belediyesi Müdürlerimiz, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim IŞIK, Samsunuzun değerli sanatçı şairi Nevzat TAŞKIRAN, Samsun Folklor ekibi ve değerli hocaları, Samsun davul-zurna ekibi,  milli güreşçimiz Erol FİDAN , Halil İbrahim ÇİÇEK, Muhittin KOCA, Hikmet ABACI, Hüseyin ÜNAL, Mehmet ARDUÇ, Baki ÇELEN, İbrahim IŞIK, Alper ÜÇÜNCÜ, Satılmış ÜÇÜNCÜ, Birol EKİZ, Mustafa YÖRÜR, Murat DEMİRBİLEK,Hasan GÜNEŞ, Mehmet AKÇA, Alaattin AK, Dernek yönetimimiz, üyelerimiz, mesai arkadaşlarım, Samsun sevdalısı tüm vatandaşlarımız, ismini sayamadığım uzaktan yakından gelen misafirlerimize ve bana bu süreçte desteğini esirgemeyen sevgili eşime, en kıymetlim çocuklarıma, herkese ayrı ayrı sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunarım."dedi
Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 25. Uluslararası Anadolu Kültür ve sanat Festivalinde Başkent Samsunlular Derneği Samsun'u 10 gün boyunca temsil etti.

Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 25. Uluslararası Anadolu Kültür ve sanat Festivalinde Başkent Samsunlular Derneği Samsun'u 10 gün boyunca temsil etti.

 

Samsun'un kültürel değerlerini, yöresel ürünlerini stantlarla buluşturarak vatandaşlara tanıttı. 
Ankara’da Samsun Rüzgarı estirdi. 

 

Ankara Etimesgut Belediyesi 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali, Samsun'lular gecesine  önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı  Suat KILIÇ,  Ak Parti Ankara Milletvekili Kurtçan ÇELEBİ, Etimesgut Kaymakamı  Dr. Naci AKTAŞ, Etimesgut Belediye Başkanı  Enver DEMİREL ve birçok katılımcı ile gerçekleşti.

 

Sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımlayan Başkent Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Akça;  
"Ankara Etimesgut Belediyesi 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali,  Samsun'lular gecemizde aramıza katılarak bizleri onurlandıran önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Suat KILIÇ, Ak Parti Ankara Milletvekili Kurtçan ÇELEBİ, Etimesgut Kaymakamı Dr. Naci AKTAŞ, Etimesgut Belediye Başkanımız  Enver DEMİREL, aramıza programlarından dolayı katılamayıp mesajlarını ileten Samsun milletvekillerimiz Çiğdem KARAASLAN, İlyas TOPSAKAL, Yusuf Ziya YILMAZ, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDIS, Siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanları, MHP Önceki dönem Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, 27. ve 28. dönem Samsun Milletvekili adayı Av. Hami KORKMAZLI, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay ERDEN, Etimesgut Belediye Başkan Yardımcılarımız Alaattin SONAT,  Cemal SATILMIŞ, Tahsin POLAT,  Mustafa ALTINDAL,  Fikret KARADAVUT, Etimesgut Belediyesi Müdürlerimiz, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim IŞIK, Samsunuzun değerli sanatçı şairi Nevzat TAŞKIRAN, Samsun Folklor ekibi ve değerli hocaları, Samsun davul-zurna ekibi,  milli güreşçimiz Erol FİDAN , Halil İbrahim ÇİÇEK, Muhittin KOCA, Hikmet ABACI, Hüseyin ÜNAL, Mehmet ARDUÇ, Baki ÇELEN, İbrahim IŞIK, Alper ÜÇÜNCÜ, Satılmış ÜÇÜNCÜ, Birol EKİZ, Mustafa YÖRÜR, Murat DEMİRBİLEK,Hasan GÜNEŞ, Mehmet AKÇA, Alaattin AK, Dernek yönetimimiz, üyelerimiz, mesai arkadaşlarım, Samsun sevdalısı tüm vatandaşlarımız, ismini sayamadığım uzaktan yakından gelen misafirlerimize ve bana bu süreçte desteğini esirgemeyen sevgili eşime, en kıymetlim çocuklarıma, herkese ayrı ayrı sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunarım."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.