Başkan İkiz Özlem Gazetesi’ni Ziyaret

YEREL 25.08.2023 - 18:55, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2607+ kez okundu.
 

Başkan İkiz Özlem Gazetesi’ni Ziyaret

Havza’da üç dönem başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığı görevi icara eden, Havza önceki Belediye Başkanı Avukat Murat İkiz Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.
Havza’da üç dönem başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığı görevi icara eden, Havza önceki Belediye Başkanı Avukat Murat İkiz Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.    Bölgede isminden sıkça söz ettiren, siyaset adamı ve hukukçu Murat İkiz on beş yıl içinde Havza ilçesine yaptığı büyük projeleri anlattı.    Vezirköprü ile Havza her alanda dokuları uyuşan kardeş bir  ilçe diyen İkiz :”Her alanda iş birliği yapmamız her iki ilçenin gelişmesine kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Sorunlarımızın çözümü de daha kolay olacaktır. Kaz Tiridi  patentinin alınmasında iç bölgede bulunan; Kavak, Asarcık, Ladik Havza ve Vezirköprü ilçelerinin tamamının olması için  gayret gösterdim  ” Dedi   Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca,  Başkan İkiz’in ziyaretinden  memnun olduğunu, bölge de ise; Başkan İkiz’in örnek alınacak siyasetçi olduğunu belirtti.    Başkanlardan Ziyaret    Samsun Dernekler Federasyonu Sağlık İşleri Başkanı Ahmet Turgut, Türkmen Köyü Dernek Başkanı Mithat Akyüz, Özlem’i ziyaret ettiler.    Başkan Turgut ve Akyüz : “ Vezirköprü haberlerinden  Özlem Gazetesi aracılığı ile haberdar oluyoruz. Gurbette yaşayanlar basının kıymetini daha iyi anlıyor. Zor ve zahmetli görevinizde başarılar diliyoruz” Dediler.    Başkanlar ile Ağca Derneklerin Vezirköprü’nün tanıtım alanında yaptıkları  çalışmaları ile ilgili ve diğer konular üzerinde sohbet ettiler.    Genel Yayın  Yönetmeni Ağca,  Samsun Dernekler Federasyonu Sağlık İşleri Başkanı Ahmet Turgut, Türkmen Köyü Dernek Başkanı Mithat Akyüz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.    
Havza’da üç dönem başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığı görevi icara eden, Havza önceki Belediye Başkanı Avukat Murat İkiz Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.

Havza’da üç dönem başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığı görevi icara eden, Havza önceki Belediye Başkanı Avukat Murat İkiz Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti. 

 

Bölgede isminden sıkça söz ettiren, siyaset adamı ve hukukçu Murat İkiz on beş yıl içinde Havza ilçesine yaptığı büyük projeleri anlattı. 

 

Vezirköprü ile Havza her alanda dokuları uyuşan kardeş bir  ilçe diyen İkiz :”Her alanda iş birliği yapmamız her iki ilçenin gelişmesine kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Sorunlarımızın çözümü de daha kolay olacaktır. Kaz Tiridi  patentinin alınmasında iç bölgede bulunan; Kavak, Asarcık, Ladik Havza ve Vezirköprü ilçelerinin tamamının olması için  gayret gösterdim  ” Dedi

 

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca,  Başkan İkiz’in ziyaretinden  memnun olduğunu, bölge de ise; Başkan İkiz’in örnek alınacak siyasetçi olduğunu belirtti. 

 

Başkanlardan Ziyaret 

 

Samsun Dernekler Federasyonu Sağlık İşleri Başkanı Ahmet Turgut, Türkmen Köyü Dernek Başkanı Mithat Akyüz, Özlem’i ziyaret ettiler. 

 

Başkan Turgut ve Akyüz : “ Vezirköprü haberlerinden  Özlem Gazetesi aracılığı ile haberdar oluyoruz. Gurbette yaşayanlar basının kıymetini daha iyi anlıyor. Zor ve zahmetli görevinizde başarılar diliyoruz” Dediler. 

 

Başkanlar ile Ağca Derneklerin Vezirköprü’nün tanıtım alanında yaptıkları  çalışmaları ile ilgili ve diğer konular üzerinde sohbet ettiler. 

 

Genel Yayın  Yönetmeni Ağca,  Samsun Dernekler Federasyonu Sağlık İşleri Başkanı Ahmet Turgut, Türkmen Köyü Dernek Başkanı Mithat Akyüz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.