Merzifon Vezirköprülüler Derneği 9. Semaver Şenliğine Hazırlanıyor

YEREL 15.08.2023 - 18:41, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1748+ kez okundu.
 

Merzifon Vezirköprülüler Derneği 9. Semaver Şenliğine Hazırlanıyor

Merzifon Vezirköprülüler Yardımlaşma Derneği’nin bu yıl 9. Gerçekleştireceği Semaver Şenliği ve Yağlı Güreşlerine hazırlanıyor.
Merzifon Vezirköprülüler  Yardımlaşma Derneği’nin bu yıl 9. Gerçekleştireceği Semaver Şenliği ve Yağlı Güreşlerine hazırlanıyor.    Gazetemizi ziyaret eden Merzifon Vezirköprülüler Dernek Başkanı İsmail Teker, Başkan Yardımcıları Bekir Küskün ve Hasan Demir etkinliklerle ilgili bilgiler verdiler.    27 Ağustos 2023 Pazar günü Vezir-Der , Göllüyazı Kültürel Etkinlikler kapsamında bu yıl 9’cusunu düzenleyeceği şenlikte , Horoz ve halat çekme Yarışı, Karakucak güreşleri , şenlik ağası seçimi folklor gösterileri hediye çekilişleri ve yöresel sanatçılar konseri ile son bulacak.    Tavşan dağı  Göllüyazı Piknik  Alanında gerçekleşecek güreşlere Türkiye’de , Avrupa’da ve Dünya’da derece yapmış güreşçiler davet edildi. Toplamda 250 pehlivanın güreşeceği er meydanında güreş severler doyasıya güreş seyir edecekler.    Dernek Başkanı İsmail Teker  :Bu yıl 9’cusunu yapacağımız Semaver Şenliğine Vezirköprülü bütün hemşerilerimizi davet ediyorum.    Vezirler diyarı Vezirköprü’ye yakışır bir etkinlik yapacağız. Amacımız; Vezirköprü’nün kültürünü yaşatmak , hemşerilerimizle kaynaşmak.“ Dedi
Merzifon Vezirköprülüler Yardımlaşma Derneği’nin bu yıl 9. Gerçekleştireceği Semaver Şenliği ve Yağlı Güreşlerine hazırlanıyor.

Merzifon Vezirköprülüler  Yardımlaşma Derneği’nin bu yıl 9. Gerçekleştireceği Semaver Şenliği ve Yağlı Güreşlerine hazırlanıyor. 

 

Gazetemizi ziyaret eden Merzifon Vezirköprülüler Dernek Başkanı İsmail Teker, Başkan Yardımcıları Bekir Küskün ve Hasan Demir etkinliklerle ilgili bilgiler verdiler. 

 

27 Ağustos 2023 Pazar günü Vezir-Der , Göllüyazı Kültürel Etkinlikler kapsamında bu yıl 9’cusunu düzenleyeceği şenlikte , Horoz ve halat çekme Yarışı, Karakucak güreşleri , şenlik ağası seçimi folklor gösterileri hediye çekilişleri ve yöresel sanatçılar konseri ile son bulacak. 

 

Tavşan dağı  Göllüyazı Piknik  Alanında gerçekleşecek güreşlere Türkiye’de , Avrupa’da ve Dünya’da derece yapmış güreşçiler davet edildi. Toplamda 250 pehlivanın güreşeceği er meydanında güreş severler doyasıya güreş seyir edecekler. 

 

Dernek Başkanı İsmail Teker  :Bu yıl 9’cusunu yapacağımız Semaver Şenliğine Vezirköprülü bütün hemşerilerimizi davet ediyorum. 

 

Vezirler diyarı Vezirköprü’ye yakışır bir etkinlik yapacağız. Amacımız; Vezirköprü’nün kültürünü yaşatmak , hemşerilerimizle kaynaşmak.“ Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.