KÖPRÜ TEHLİKE SAÇIYOR !

YEREL 09.08.2023 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2964+ kez okundu.
 

KÖPRÜ TEHLİKE SAÇIYOR !

Vezirköprü’de Bahçelievler Mahallesi Kaylar mevkiinde bulunan Kaylar Köprüsü geçen her sürücüye korkulu anlar yaşatıyor.
Vezirköprü’de  Bahçelievler Mahallesi Kaylar mevkiinde  bulunan Kaylar Köprüsü   geçen her sürücüye korkulu anlar yaşatıyor.   Vezirköprü’nün on altı  köyünün  kullandığı grup yolu üzerindeki   Kaylar köprüsü sorununun çözülmesi için yetkililerin ilgisini bekliyor.    Vezirköprü’nün grup yollarının bağlantı yolu üzerinde bulunan köprü, bahar aylarında şiddetli yağışlardan dolayı yaşanan  sel taşkınları nedeniyle köprünün ayaklarında ciddi hasarlar oluşturmuştu.   Sürücüler ve bölgede yaşayan vatandaşlar : “ Köprüdeki yaşanabilecek tehlikenin ciddiyetini defalarca yetkililere bildirmemize rağmen,  bu güne kadar her hangi bir önlemin   alınmaması, olası bir yıkılmadan   dolayı, yaşanacak tehlikede  can ve mal kaybının sorumluğunu kim üstlenebilir, dediler .   Tehlikeye davetiye çıkaran köprüyü  ağır vasıta araçlarının da kullanması her an kazaya neden olacak  korkusu ve endişesi yaşanıyor.
Vezirköprü’de Bahçelievler Mahallesi Kaylar mevkiinde bulunan Kaylar Köprüsü geçen her sürücüye korkulu anlar yaşatıyor.

Vezirköprü’de  Bahçelievler Mahallesi Kaylar mevkiinde  bulunan Kaylar Köprüsü   geçen her sürücüye korkulu anlar yaşatıyor.

 

Vezirköprü’nün on altı  köyünün  kullandığı grup yolu üzerindeki   Kaylar köprüsü sorununun çözülmesi için yetkililerin ilgisini bekliyor. 

 

Vezirköprü’nün grup yollarının bağlantı yolu üzerinde bulunan köprü, bahar aylarında şiddetli yağışlardan dolayı yaşanan  sel taşkınları nedeniyle köprünün ayaklarında ciddi hasarlar oluşturmuştu.

 

Sürücüler ve bölgede yaşayan vatandaşlar : “ Köprüdeki yaşanabilecek tehlikenin ciddiyetini defalarca yetkililere bildirmemize rağmen,  bu güne kadar her hangi bir önlemin   alınmaması, olası bir yıkılmadan   dolayı, yaşanacak tehlikede  can ve mal kaybının sorumluğunu kim üstlenebilir, dediler .

 

Tehlikeye davetiye çıkaran köprüyü  ağır vasıta araçlarının da kullanması her an kazaya neden olacak  korkusu ve endişesi yaşanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.