Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Orman Köylerine 3 Adet Arozöz Tanker

YEREL 05.08.2023 - 17:23, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2667+ kez okundu.
 

Orman Köylerine 3 Adet Arozöz Tanker

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman köylerine yangınlara ilk müdahale amacıyla 3 adet daha arozözlü su tankeri verildi.
Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman köylerine yangınlara ilk müdahale amacıyla 3 adet daha arozözlü su tankeri verildi.    Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünde yapılan törenle Narlısaray, Sofular ve Erduası Mahallelerinde kullanılmak amacıyla tarafından 3 adet arozözlü su tankeri verildi.   Törenine Amasya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Kurumeşe, Amasya Orman Yangın Müdahale Şube Müdürü Engin Keleş, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, mahalle muhtarları ve Vezirköprü Orman işletme personelleri katıldı.   Amasya Orman Yangın Müdahale Şube Müdürü Engin Keleş; " Bu gün dağıtımını yaptığımız arozöz tankerler Orman Genel Müdürlüğümüz, tarafından orman yangınlarına hassas olan bölgelere yatarım amaçlı uyguladığımız bir projedir.   Köylerimizin muhtarlarına dağıtıyoruz ki biz buradan gidene kadar köyde çıkmış olan yangına büyümeden  müdahale etsinler. Amacımız yangınlara daha erken müdahale etmektir" dedi.     Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk bölgemizde toplam 32 arozözlü su tankeri verdiklerini ifade eden Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak; “Bugüne kadar bu proje kapsamda 29 adet arozözlü su tankerlerini ilçe merkezine uzak olan köylere gönderdik. Bugün vereceğimiz bu 3 tankerle birlikte bu sayımızı 32'ye çıkarmış oluyoruz” dedi.   Koçak konuşmasının devamında; “Bu arozözlü su tankerleri olası bir yangında itfaiye ekipleri yangının bulunduğu alana gelene kadar, ilk müdahalenin sağlanması için büyük önem taşımakta” diye konuştu.    
Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman köylerine yangınlara ilk müdahale amacıyla 3 adet daha arozözlü su tankeri verildi.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman köylerine yangınlara ilk müdahale amacıyla 3 adet daha arozözlü su tankeri verildi.

 

 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünde yapılan törenle Narlısaray, Sofular ve Erduası Mahallelerinde kullanılmak amacıyla tarafından 3 adet arozözlü su tankeri verildi.

 

Törenine Amasya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Kurumeşe, Amasya Orman Yangın Müdahale Şube Müdürü Engin Keleş, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak, mahalle muhtarları ve Vezirköprü Orman işletme personelleri katıldı.

 

Amasya Orman Yangın Müdahale Şube Müdürü Engin Keleş; " Bu gün dağıtımını yaptığımız arozöz tankerler Orman Genel Müdürlüğümüz, tarafından orman yangınlarına hassas olan bölgelere yatarım amaçlı uyguladığımız bir projedir.

 

Köylerimizin muhtarlarına dağıtıyoruz ki biz buradan gidene kadar köyde çıkmış olan yangına büyümeden  müdahale etsinler. Amacımız yangınlara daha erken müdahale etmektir" dedi.

 

 

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk bölgemizde toplam 32 arozözlü su tankeri verdiklerini ifade eden Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak; “Bugüne kadar bu proje kapsamda 29 adet arozözlü su tankerlerini ilçe merkezine uzak olan köylere gönderdik. Bugün vereceğimiz bu 3 tankerle birlikte bu sayımızı 32'ye çıkarmış oluyoruz” dedi.

 

Koçak konuşmasının devamında; “Bu arozözlü su tankerleri olası bir yangında itfaiye ekipleri yangının bulunduğu alana gelene kadar, ilk müdahalenin sağlanması için büyük önem taşımakta” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.