Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Artık Değişim Zamanı

YEREL 05.08.2023 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2965+ kez okundu.
 

Artık Değişim Zamanı

Adem Turkut adaylığını açıkladı.
Adem Turkut adaylığını açıkladı.   Adem Turkut Esentepe Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.   Esentepe Mahallesine hizmet edebilmek için adaylığını açıkladığını belirten Adem Turkut ; “Projelerimiz hazır Esentepe Mahallesine hizmet için genç ve dinamik bir kadroyla 7/24 çalışacağız. Halkımızın zor  gününde, acısıyla, tatlısıyla her anında yanında olmaya talibim. Mahalle sakinlerimizle istişare halinde tüm sorunları çözeceğiz ”dedi.  
Adem Turkut adaylığını açıkladı.

Adem Turkut adaylığını açıkladı.

 

Adem Turkut Esentepe Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

Esentepe Mahallesine hizmet edebilmek için adaylığını açıkladığını belirten Adem Turkut ; “Projelerimiz hazır Esentepe Mahallesine hizmet için genç ve dinamik bir kadroyla 7/24 çalışacağız. Halkımızın zor  gününde, acısıyla, tatlısıyla her anında yanında olmaya talibim. Mahalle sakinlerimizle istişare halinde tüm sorunları çözeceğiz ”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.