Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Okullara Taze Kan

YEREL 05.08.2023 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2674+ kez okundu.
 

Okullara Taze Kan

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okulların bir kısmında müdür ve müdür yardımcılarının görev yerleri değiştirildi.
Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı  okulların  bir kısmında müdür ve müdür yardımcılarının  görev  yerleri değiştirildi.    Yeni değişikliğe göre; Boruk İlkokulu’nda görev yapan Sırrı Asoğlu Oymaağaç İlkokulu’na, Oymaağaç İlkokulunda görev yapan İsmail Duran A.Şükrü Uluçay ilkokuluna, Atatürk Ortaokulunda görev yapan Ertuğrul Okur F.Ahmet Paşa’ya, Mezraa İlkokulunda görev İhsan Edis ise Saraycık İlkokulu’na müdürü olarak atandılar.   Görev yerlerinde kalan  müdürler ise ; Mehmet Paşa İlkokulu Müdürü Fazıl Engin, Zeki Cevher İlkokulu Müdürü Şadi Baş ve Bahçekonak İlkokulu Müdürü Mustafa Demiral ve Halk Eğitim Müdürü Mustafa Kaya, yerlerinde kaldılar.   Halk Eğitim Merkezi’nde Müdür Yardımcısı Banu Seni Bilsem’e, Mehmet Paşa İlkokulu Müdür Yardımcısı  Ramazan Durmaz Zeki Cevher’e, Zeki Cevher İlköğretimde görev yapan Kadir Gergin A.Şükrü Uluçay ve Rüstem Zengin  Mehmet Paşa’ya, Atatürk Ortaokulunda görev yapan Şenol Altun Halk Eğitim’e, Yağınözü İlkokulundan Muhammet Zahit Zeki Cevher’e, Saraycık İlkokulu’nda görev yapan Sinan Akar’ın ise Yağınözü İlkokuluna atandılar.     
Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okulların bir kısmında müdür ve müdür yardımcılarının görev yerleri değiştirildi.

Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı  okulların  bir kısmında müdür ve müdür yardımcılarının  görev  yerleri değiştirildi. 

 

Yeni değişikliğe göre; Boruk İlkokulu’nda görev yapan Sırrı Asoğlu Oymaağaç İlkokulu’na, Oymaağaç İlkokulunda görev yapan İsmail Duran A.Şükrü Uluçay ilkokuluna, Atatürk Ortaokulunda görev yapan Ertuğrul Okur F.Ahmet Paşa’ya, Mezraa İlkokulunda görev İhsan Edis ise Saraycık İlkokulu’na müdürü olarak atandılar.

 

Görev yerlerinde kalan  müdürler ise ; Mehmet Paşa İlkokulu Müdürü Fazıl Engin, Zeki Cevher İlkokulu Müdürü Şadi Baş ve Bahçekonak İlkokulu Müdürü Mustafa Demiral ve Halk Eğitim Müdürü Mustafa Kaya, yerlerinde kaldılar.

 

Halk Eğitim Merkezi’nde Müdür Yardımcısı Banu Seni Bilsem’e, Mehmet Paşa İlkokulu Müdür Yardımcısı  Ramazan Durmaz Zeki Cevher’e, Zeki Cevher İlköğretimde görev yapan Kadir Gergin A.Şükrü Uluçay ve Rüstem Zengin  Mehmet Paşa’ya, Atatürk Ortaokulunda görev yapan Şenol Altun Halk Eğitim’e, Yağınözü İlkokulundan Muhammet Zahit Zeki Cevher’e, Saraycık İlkokulu’nda görev yapan Sinan Akar’ın ise Yağınözü İlkokuluna atandılar. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.