Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başarılı Öğretmen eşler emekli oldu

YEREL 05.08.2023 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2460+ kez okundu.
 

Başarılı Öğretmen eşler emekli oldu

Vezirköprü’nün farklı okullarında idarecilik yapan Mehmet Emin Görmez ile sınıf öğretmeni eşi Berrin Görmez emekli oldu.
Vezirköprü’nün farklı okullarında idarecilik yapan Mehmet Emin Görmez ile sınıf öğretmeni  eşi Berrin Görmez  emekli oldu.   İdareci Emin Görmez Cebeli, Paşaköy, Devealan, Kabalı Esen köylerinden sonra Mustafa Tunç ilkokulunda  müdürlük görevinden emekli oldu .   Görev yaptığı her okulda  eğitime bakış açısıyla farkındalık oluşturarak arkasında güzel anılar bıraktı .    Sınıf öğretmeni eşi Berrin Görmez Kapaklı, İNCESU ve Zeki Cevher ilköğretim okullarında sınıf öğretmenliği yaptı.   Vezirköprü’nün eğitim ve öğretimine büyük katkıları olan eğitimci eşler emeklilik yaşamlarını Vezirköprü ve Samsun da geçirecekler.
Vezirköprü’nün farklı okullarında idarecilik yapan Mehmet Emin Görmez ile sınıf öğretmeni eşi Berrin Görmez emekli oldu.

Vezirköprü’nün farklı okullarında idarecilik yapan Mehmet Emin Görmez ile sınıf öğretmeni  eşi Berrin Görmez  emekli oldu.

 

İdareci Emin Görmez Cebeli, Paşaköy, Devealan, Kabalı Esen köylerinden sonra Mustafa Tunç ilkokulunda  müdürlük görevinden emekli oldu .

 

Görev yaptığı her okulda  eğitime bakış açısıyla farkındalık oluşturarak arkasında güzel anılar bıraktı . 

 

Sınıf öğretmeni eşi Berrin Görmez Kapaklı, İNCESU ve Zeki Cevher ilköğretim okullarında sınıf öğretmenliği yaptı.

 

Vezirköprü’nün eğitim ve öğretimine büyük katkıları olan eğitimci eşler emeklilik yaşamlarını Vezirköprü ve Samsun da geçirecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.