Vezirköprü’de CHP‘nin Seçimi Ertelendi !

YEREL 05.08.2023 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2315+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de CHP‘nin Seçimi Ertelendi !

Vezirköprü’de Ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi seçimleri ertelendi.
Vezirköprü’de Ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi seçimleri ertelendi.    Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı ve yönetiminin belirleneceği , 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü yapılacak seçimler ertelendi. Vezirköprü ‘nün merkez 4 mahallesinde  delege seçimlerinin yeniden yapılacağı belirtildi.   Vezirköprü merkez Cumhuriyet, Atatürk, Esentepe ve Taşkale  Mahallleri’nde 10 Ağustos 2023 perşembe günü sandık konularak delege seçimleri  yapılacak.       Her hangi bir değişiklik olmaz ise;  seçimlerin 28 Ağustos 2023 tarihinde yapılması planlandığı öğrenildi.  Seçimlere tek adayla mı gidilecek, yoksa çoklu aday mı olacak ? Merak konusu.  
Vezirköprü’de Ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi seçimleri ertelendi.

Vezirköprü’de Ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi seçimleri ertelendi.

 

 Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı ve yönetiminin belirleneceği , 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü yapılacak seçimler ertelendi. Vezirköprü ‘nün merkez 4 mahallesinde  delege seçimlerinin yeniden yapılacağı belirtildi.

 

Vezirköprü merkez Cumhuriyet, Atatürk, Esentepe ve Taşkale  Mahallleri’nde 10 Ağustos 2023 perşembe günü sandık konularak delege seçimleri  yapılacak.    

 

Her hangi bir değişiklik olmaz ise;  seçimlerin 28 Ağustos 2023 tarihinde yapılması planlandığı öğrenildi. 
Seçimlere tek adayla mı gidilecek, yoksa çoklu aday mı olacak ? Merak konusu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.