Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü’ye Dört Halı Saha

YEREL 29.07.2023 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2870+ kez okundu.
 

Vezirköprü’ye Dört Halı Saha

Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları çerçevesinde Vezirköprü’ye projelendirilen dört halı sahanın bir süre önce yapımına başlandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları çerçevesinde Vezirköprü’ye projelendirilen dört halı sahanın bir süre önce  yapımına başlandı.    Vezirköprü merkez, Boruk , Esen ve Sarıdibek mahalleri olmak üzere,  toplam dört halı sahanın yapım inşaatı yüklenici firma tarafından devam ediyor.    Halı sahaların inşaatının büyük bir bölümü   tamamlandı. Halı döşemeleri ve aydınlatma işlemelerinden sonra hizmete sunulacağı belirtildi.    Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyan : “ Vezirköprü’de bakanlığımız dört halı saha projesini tamamlamak üzere.    Merkez, Boruk, Esen ve Sarıdibek Mahallerinde devam eden , halı saha projemiz kısa bir süre içinde tamamlanacak.    Ek olarak Öğürlü ve Tahtaköprü Mahallerimize de  halı saha yapmayı planladık. Önümüz günlerde  iki mahallemizdeki  halı saha inşaatlarına başlanacak” Dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları çerçevesinde Vezirköprü’ye projelendirilen dört halı sahanın bir süre önce yapımına başlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları çerçevesinde Vezirköprü’ye projelendirilen dört halı sahanın bir süre önce  yapımına başlandı. 

 

Vezirköprü merkez, Boruk , Esen ve Sarıdibek mahalleri olmak üzere,  toplam dört halı sahanın yapım inşaatı yüklenici firma tarafından devam ediyor. 

 

Halı sahaların inşaatının büyük bir bölümü   tamamlandı. Halı döşemeleri ve aydınlatma işlemelerinden sonra hizmete sunulacağı belirtildi. 

 

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyan : “ Vezirköprü’de bakanlığımız dört halı saha projesini tamamlamak üzere. 

 

Merkez, Boruk, Esen ve Sarıdibek Mahallerinde devam eden , halı saha projemiz kısa bir süre içinde tamamlanacak. 

 

Ek olarak Öğürlü ve Tahtaköprü Mahallerimize de  halı saha yapmayı planladık. Önümüz günlerde  iki mahallemizdeki  halı saha inşaatlarına başlanacak” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.