İyi Parti Vezirköprü Teşkilat Başkanı Arif Genç Belediye Başkan Aday Adayı

YEREL 28.07.2023 - 18:33, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2012+ kez okundu.
 

İyi Parti Vezirköprü Teşkilat Başkanı Arif Genç Belediye Başkan Aday Adayı

İyi Parti Vezirköprü Teşkilat Başkanı Arif Genç Vezirköprü Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.
İyi Parti Vezirköprü Teşkilat Başkanı Arif Genç Vezirköprü Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.    Başkan adayı Genç; “Türkiye ve Vezirköprü sevdalısı olarak, ilçemize  hizmet borcumuz var. Halka hizmet, hakka hizmet , biz hizmeti ibadet sayan kültürden geliyoruz.  Vezirköprü’nün yirmi yıldır geri kalmış kaderini değiştirmek, çocuklarımıza güzel ve yaşanır bir Vezirköprü bırakmak için ekibimizle yola çıktık.” Dedi    “Vezirköprü Belediyesi’nde anlınım akıyla 27 yıl hizmet verdim” diyen Belediye Başkan Aday Adayı Genç : “ Vezirköprü Belediyesinde farklı partilerin belediye başkanlarıyla çalıştım. Belediyeciliği çok iyi bildiğime inanıyorum.  Vezirköprü’de  oluşturulacak iyi bir ekip ile iyi işler , iyi projeler üretilmemesi için hiçbir neden yok. Merkezimizde insan olacak. İstişare olacak. Ortak akılla yönetim olacak.  Eleştiri ve önerilere açık olacak  bir belediyecilik anlayışını  Vezirköprü’de gerçekleştireceğiz.” Dedi.    Vezirköprü aynı yüzleri görmekten artık usandı.  Vezirköprü  herkesi kucaklayacak, yeni  anlayış ve yeni yüzler görmek istiyor. Değişim de Vezirköprü’de İyi Parti ile olacağını belirten Başkan Adayı Genç : “Aday adaylı süresince  İyi Partili yöneticilerimizin, İyi Parti’ye gönül vermiş dostlarımızın ve Vezirköprülü kadirşinas hemşerilerimizin destekleri ile başaracağız.” Dedi.  
İyi Parti Vezirköprü Teşkilat Başkanı Arif Genç Vezirköprü Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

İyi Parti Vezirköprü Teşkilat Başkanı Arif Genç Vezirköprü Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. 

 

Başkan adayı Genç; “Türkiye ve Vezirköprü sevdalısı olarak, ilçemize  hizmet borcumuz var. Halka hizmet, hakka hizmet , biz hizmeti ibadet sayan kültürden geliyoruz.  Vezirköprü’nün yirmi yıldır geri kalmış kaderini değiştirmek, çocuklarımıza güzel ve yaşanır bir Vezirköprü bırakmak için ekibimizle yola çıktık.” Dedi 

 

“Vezirköprü Belediyesi’nde anlınım akıyla 27 yıl hizmet verdim” diyen Belediye Başkan Aday Adayı Genç : “ Vezirköprü Belediyesinde farklı partilerin belediye başkanlarıyla çalıştım. Belediyeciliği çok iyi bildiğime inanıyorum.  Vezirköprü’de  oluşturulacak iyi bir ekip ile iyi işler , iyi projeler üretilmemesi için hiçbir neden yok. Merkezimizde insan olacak. İstişare olacak. Ortak akılla yönetim olacak.  Eleştiri ve önerilere açık olacak  bir belediyecilik anlayışını  Vezirköprü’de gerçekleştireceğiz.” Dedi. 

 

Vezirköprü aynı yüzleri görmekten artık usandı.  Vezirköprü  herkesi kucaklayacak, yeni  anlayış ve yeni yüzler görmek istiyor. Değişim de Vezirköprü’de İyi Parti ile olacağını belirten Başkan Adayı Genç : “Aday adaylı süresince  İyi Partili yöneticilerimizin, İyi Parti’ye gönül vermiş dostlarımızın ve Vezirköprülü kadirşinas hemşerilerimizin destekleri ile başaracağız.” Dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.