Samsun Milletvekili Mehmet Karaman Özlem Gazetesinde ziyaret

YEREL 27.07.2023 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3086+ kez okundu.
 

Samsun Milletvekili Mehmet Karaman Özlem Gazetesinde ziyaret

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Kahraman Vezirköprü Özlem Gazetesini ziyaret etti.
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Kahraman Vezirköprü Özlem Gazetesini ziyaret etti.   Seçim sonrası teşekkür ziyaretleri için Vezirköprü’de bulunduklarını belirten Karaman; “Seçimler sonrası seçmenlerimize hem teşekkür ziyaretlerinde bulunmak hem de halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemek için Vezirköprü’deyiz.   Sorunlarını dinlediğimiz çiftçi kardeşlerimizin hasat dönemi olması hasebiyle Toprak Mahsulleri Ofisinin alım depolarında mahsulünü teslim edebilmek için randevu almakta sıkıntı yaşandığını gördük. Ardı ardına gelen akaryakıt zamları sonrası üretimiz zor durumda. Saadet Partisi ve Gelecek Partisi birleşerek bizde mecliste grubumuzu kurduk. Muhalefet Partileri olarak mecliste vatandaşlarımızın haklarını savunacağız”dedi.   Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’a ziyarette Saadet Partisi Samsun İl başkanı Salih Şen, Saadet Partisi İlçe başkanı Veysel Bozdemir, Deva Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Durmuş ve partililer eşlik etti.   Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İrfan Ağca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karaman’a ve beraberindekilere teşekkür etti.
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Kahraman Vezirköprü Özlem Gazetesini ziyaret etti.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Kahraman Vezirköprü Özlem Gazetesini ziyaret etti.

 

Seçim sonrası teşekkür ziyaretleri için Vezirköprü’de bulunduklarını belirten Karaman; “Seçimler sonrası seçmenlerimize hem teşekkür ziyaretlerinde bulunmak hem de halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemek için Vezirköprü’deyiz.

 

Sorunlarını dinlediğimiz çiftçi kardeşlerimizin hasat dönemi olması hasebiyle Toprak Mahsulleri Ofisinin alım depolarında mahsulünü teslim edebilmek için randevu almakta sıkıntı yaşandığını gördük. Ardı ardına gelen akaryakıt zamları sonrası üretimiz zor durumda. Saadet Partisi ve Gelecek Partisi birleşerek bizde mecliste grubumuzu kurduk. Muhalefet Partileri olarak mecliste vatandaşlarımızın haklarını savunacağız”dedi.

 

Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’a ziyarette Saadet Partisi Samsun İl başkanı Salih Şen, Saadet Partisi İlçe başkanı Veysel Bozdemir, Deva Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Durmuş ve partililer eşlik etti.

 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İrfan Ağca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karaman’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.