Vezirköprülü öğretmen kitap yazdı

YEREL 26.07.2023 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1807+ kez okundu.
 

Vezirköprülü öğretmen kitap yazdı

Vezirköprü ilçesinde dünyaya gelen Burak Akbaş kitap yazdı.
Vezirköprü ilçesinde dünyaya gelen Burak Akbaş kitap  yazdı.   Bolu'da Türkçe öğretmenliğinden mezun olan Akbaş’ın  yazdığı öykülerive dergileri bulunuyor.   Öyküleri;  Bubi Sanat, Edebiyat Atölyesi, Sinada Dergisi, Kirpi Edebiyat, Edebiyatist, Zamansız Dergi, İlkyaz, Kibrit Fanzin gibi çeşitli dergi ve çevrim içi platformlarda yayımlandı.   Akbaş, Velespit Yayınları tarafından düzenlenen “Duvarın Ardı” öykü seçkisinde, Yol Akademi Yayınları tarafından düzenlenen, “Bizi Kimse Duymamıştı” öykü seçkisinde yer aldı.   Yazar Akbaş 1 Şubat 2022 tarihinde kendi kurmuş olduğu “Kar Kültür Sanat” platformunun ve “Kar Öykü” dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapmakta.  
Vezirköprü ilçesinde dünyaya gelen Burak Akbaş kitap yazdı.

Vezirköprü ilçesinde dünyaya gelen Burak Akbaş kitap  yazdı.

 

Bolu'da Türkçe öğretmenliğinden mezun olan Akbaş’ın  yazdığı öykülerive dergileri bulunuyor.

 

Öyküleri;  Bubi Sanat, Edebiyat Atölyesi, Sinada Dergisi, Kirpi Edebiyat, Edebiyatist, Zamansız Dergi, İlkyaz, Kibrit Fanzin gibi çeşitli dergi ve çevrim içi platformlarda yayımlandı.
 

Akbaş, Velespit Yayınları tarafından düzenlenen “Duvarın Ardı” öykü seçkisinde, Yol Akademi Yayınları tarafından düzenlenen, “Bizi Kimse Duymamıştı” öykü seçkisinde yer aldı.

 

Yazar Akbaş 1 Şubat 2022 tarihinde kendi kurmuş olduğu “Kar Kültür Sanat” platformunun ve “Kar Öykü” dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapmakta.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.