Vezirköprü Adliyesi veda yemeği için bir araya geldi

YEREL 25.07.2023 - 18:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2892+ kez okundu.
 

Vezirköprü Adliyesi veda yemeği için bir araya geldi

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesiyle tayini çıkan hâkim ve savcılar için Vezirköprü Taşhan'da veda yemeği programı düzenlendi
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesiyle tayini çıkan hâkim ve savcılar için Vezirköprü Taşhan'da veda yemeği programı düzenlendi.   Vezirköprü Taşhan'da düzenlenen veda yemeği progranın, Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdullah Boyraz, Vezirköprü Cumhuriyet Savcısı Şafi Çakto, Vezirköprü Hâkimi Şeyma Sümeyra Genç, Vezirköprü Hâkimi İsmail Öner, Vezirköprü Hâkimi Esma Çetintaş ve Vezirköprü Adalet Sarayı personelinin katılımı ile gerçekleşti.   Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak  yemekte yaptığı konuşmada; "Tam 3 yıl gibi bir süre geçirdim, kendi içerisinde barışık ve hoşgörü şehri olarak tanıdığım Vezirköprü'de 3 yılımı doldurdum ve bir veda zamanı geldi çattı.  Verimli bir yılı geçirdiğimi düşünüyorum, bu üç yıl boyunca idari işler anlamında yaptıklarımız var yapamadıklarımız var, önemli işlere istişare ile imza atmanın gururunu idari işiler olarak hep birlikte yaşıyoruz."dedi.    Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdullah Boyraz; "İçimizde bir nevi burukluk bir nevi sevinç var, burukluğun olmamızın sebebi birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın bizlerden ayrılması ve sevincin olması ise tayin olacak arkadaşların istedikleri görev yerlerine gidip mutlu bir şekilde çalışacak olmalarıdır. "dedi.   Vezirköprü İlçe Kaymakamı Halid Yıldız; "Yaklaşık  2 sene gibi bir süre buradaki sayın komisyon başkanımız sayın savcımız çok kıymetli hakim, savcılarımızla çok kıymetli müdürlerimizle çalışma şereflerine dahil olduk. Bu çalışmaları sırasında yargı yürütme çok güzel bir koordinasyon, iç işleri bürokrasiye boğmadan kamu hizmetini en verimli ve hızlı bir şekilde uygulanması yönünde çok güzel çalışmalarımız oldu."dedi. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesiyle Vezirköprü'den ayrılan hâkim ve savcılar;   Hamza OCAK Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığı Abdullah BOYRAZ Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ağrı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı Şafi ÇAKTO Vezirköprü Cumhuriyet Savcısı Adıyaman Cumhuriyet Savcılığı Şeyma Sümeyra GENÇ Vezirköprü Hâkimi Dörtyol Hâkimliği İsmail ÖNER Vezirköprü Hâkimi Adıyaman Hâkimliği Esma ÇETİNTAŞ Vezirköprü Hâkimi Elbistan Hâkimliği
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesiyle tayini çıkan hâkim ve savcılar için Vezirköprü Taşhan'da veda yemeği programı düzenlendi

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesiyle tayini çıkan hâkim ve savcılar için Vezirköprü Taşhan'da veda yemeği programı düzenlendi.

 

Vezirköprü Taşhan'da düzenlenen veda yemeği progranın, Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdullah Boyraz, Vezirköprü Cumhuriyet Savcısı Şafi Çakto, Vezirköprü Hâkimi Şeyma Sümeyra Genç, Vezirköprü Hâkimi İsmail Öner, Vezirköprü Hâkimi Esma Çetintaş ve Vezirköprü Adalet Sarayı personelinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak  yemekte yaptığı konuşmada; "Tam 3 yıl gibi bir süre geçirdim, kendi içerisinde barışık ve hoşgörü şehri olarak tanıdığım Vezirköprü'de 3 yılımı doldurdum ve bir veda zamanı geldi çattı.  Verimli bir yılı geçirdiğimi düşünüyorum, bu üç yıl boyunca idari işler anlamında yaptıklarımız var yapamadıklarımız var, önemli işlere istişare ile imza atmanın gururunu idari işiler olarak hep birlikte yaşıyoruz."dedi. 

 

Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdullah Boyraz; "İçimizde bir nevi burukluk bir nevi sevinç var, burukluğun olmamızın sebebi birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın bizlerden ayrılması ve sevincin olması ise tayin olacak arkadaşların istedikleri görev yerlerine gidip mutlu bir şekilde çalışacak olmalarıdır. "dedi.

 

Vezirköprü İlçe Kaymakamı Halid Yıldız; "Yaklaşık  2 sene gibi bir süre buradaki sayın komisyon başkanımız sayın savcımız çok kıymetli hakim, savcılarımızla çok kıymetli müdürlerimizle çalışma şereflerine dahil olduk. Bu çalışmaları sırasında yargı yürütme çok güzel bir koordinasyon, iç işleri bürokrasiye boğmadan kamu hizmetini en verimli ve hızlı bir şekilde uygulanması yönünde çok güzel çalışmalarımız oldu."dedi. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesiyle Vezirköprü'den ayrılan hâkim ve savcılar;

 

Hamza OCAK Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığı

Abdullah BOYRAZ Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ağrı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı
Şafi ÇAKTO Vezirköprü Cumhuriyet Savcısı Adıyaman Cumhuriyet Savcılığı
Şeyma Sümeyra GENÇ Vezirköprü Hâkimi Dörtyol Hâkimliği
İsmail ÖNER Vezirköprü Hâkimi Adıyaman Hâkimliği
Esma ÇETİNTAŞ Vezirköprü Hâkimi Elbistan Hâkimliği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.