"Havza Üretim Merkezi Olacak"

YEREL 22.07.2023 - 17:55, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2746+ kez okundu.
 

"Havza Üretim Merkezi Olacak"

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Havza'nın üretim merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi.
  TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Havza'nın üretim merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi.   AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Havza'nın önemli bir üretim merkezi olma yolunda ilerlediğini belirterek, ilçede ticari aktivitelerin artacağını ve bununla ilgili hazırlıkların şimdiden başladığını belirtti.   ''HAZIRLIKLAR YAPILMALI''   Havza ilçesinde 5 katlı 340 araç kapasiteli Mekanik Katlı Otopark, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşma yapan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, “Bu güzel tesisin yapılmasında başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Baktığınız zaman hem inşaat kalitesi, hem programı, gerçekten birinci sınıf bir eser ortaya konulmuş ve ilçeye kazandırılmış. Teknolojinin son imkanları kullanılmış ve tam otomasyonla çalışacak hizmet verecek olan bir eser. Havza’nın bir özelliği var. Burası artık Samsun’un önemli bir üretim merkezi olma yolunda ilerliyor, ilerleyecek. Dolayısıyla Organize Sanayi Bölgesi var onun genişletilmesiyle alakalı çalışmalar yürütülüyor. Sanayi demek, üretim, istihdam, ihracat demek, ilçenin ve ilin zenginleşmesi demek. Daha fazla ticari aktivite demek. Dolayısıyla bu günden bunların hazırlıklarının yapılması lazım” dedi.         ''HAK ETTİĞİ PAYI ALACAK ''   AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Havza’ya yakışan bir tesisin ilçeye kazandırıldığını söyleyerek, “Başladığımız hiçbir eser yarım kalmıyor, hızlı bir şekilde de yapılıp bitiriliyor. Samsun için önümüzdeki süreçte ‘Kuzey’in merkezi’ diye bir başlık attık. Bu başlık çerçevesinde Havza bundan hak ettiğinin çok ötesinde payını alacak” diye konuştu. ''CİDDİ BİR BÜYÜME YAKALADIK''   Havza’nın genel ihtiyaçları için yapılan değerlendirmede ilk sırada trafik ve otopark sorununun geldiğini belirten Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir: “Bu konu ile ilgili çok ciddi bir çalışma yaptık. Bugün geldiğimiz noktada açılışını yaptığımız Mekanik Katlı Otopark, Havza’nın ‘Türkiye Yüzyılı’nda çok ciddi bir büyüme yakaladığının bir nişanesi. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir kere daha çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.   AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ile MHP İl Başkanı Osman Kandıra da programda birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından okunan dua ile birlikte Havza Mekanik Katlı Otopark’ın açılış kurdelesi kesildi. Törene Havza İlçe Kaymakamı Cengiz Nayman ve vatandaşlar da katıldı.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Havza'nın üretim merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi.

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Havza'nın üretim merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Havza'nın önemli bir üretim merkezi olma yolunda ilerlediğini belirterek, ilçede ticari aktivitelerin artacağını ve bununla ilgili hazırlıkların şimdiden başladığını belirtti.

 

''HAZIRLIKLAR YAPILMALI''

 

Havza ilçesinde 5 katlı 340 araç kapasiteli Mekanik Katlı Otopark, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşma yapan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, “Bu güzel tesisin yapılmasında başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Baktığınız zaman hem inşaat kalitesi, hem programı, gerçekten birinci sınıf bir eser ortaya konulmuş ve ilçeye kazandırılmış. Teknolojinin son imkanları kullanılmış ve tam otomasyonla çalışacak hizmet verecek olan bir eser. Havza’nın bir özelliği var. Burası artık Samsun’un önemli bir üretim merkezi olma yolunda ilerliyor, ilerleyecek. Dolayısıyla Organize Sanayi Bölgesi var onun genişletilmesiyle alakalı çalışmalar yürütülüyor. Sanayi demek, üretim, istihdam, ihracat demek, ilçenin ve ilin zenginleşmesi demek. Daha fazla ticari aktivite demek. Dolayısıyla bu günden bunların hazırlıklarının yapılması lazım” dedi.

 

 

 

 

''HAK ETTİĞİ PAYI ALACAK ''

 

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Havza’ya yakışan bir tesisin ilçeye kazandırıldığını söyleyerek, “Başladığımız hiçbir eser yarım kalmıyor, hızlı bir şekilde de yapılıp bitiriliyor. Samsun için önümüzdeki süreçte ‘Kuzey’in merkezi’ diye bir başlık attık. Bu başlık çerçevesinde Havza bundan hak ettiğinin çok ötesinde payını alacak” diye konuştu.

''CİDDİ BİR BÜYÜME YAKALADIK''

 

Havza’nın genel ihtiyaçları için yapılan değerlendirmede ilk sırada trafik ve otopark sorununun geldiğini belirten Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir: “Bu konu ile ilgili çok ciddi bir çalışma yaptık. Bugün geldiğimiz noktada açılışını yaptığımız Mekanik Katlı Otopark, Havza’nın ‘Türkiye Yüzyılı’nda çok ciddi bir büyüme yakaladığının bir nişanesi. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir kere daha çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ile MHP İl Başkanı Osman Kandıra da programda birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından okunan dua ile birlikte Havza Mekanik Katlı Otopark’ın açılış kurdelesi kesildi. Törene Havza İlçe Kaymakamı Cengiz Nayman ve vatandaşlar da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.