Adaylığını Açıkladı

YEREL 22.07.2023 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3074+ kez okundu.
 

Adaylığını Açıkladı

Yerel seçimlere bir yıldan daha kısa bir süre kaldığı bugünlerde adaylık yarışı başladı.
Yerel seçimlere bir yıldan daha kısa bir süre kaldığı bugünlerde adaylık yarışı başladı.   Vezirköprü'de ise ilk muhtarlık adaylığını açıklayan Fazıl Ahmet Paşa Mahallesinden Muhammet Toprak oldu.   Toprak, yaptığı açıklamada "Komşularımızın talebi ve önerisi üzerine uzun yıllardır ailemle yaşadığım mahalleme hizmet etmek için aday oldum. İlçemizin en merkezi mahallesi Fazıl Ahmet Paşa Mahallesine genç, dinamik ekibimle hizmet etmek ve sorunlarını çözmek, mahallemizi konumuna yakışır bir mahalle yaparak sosyal muhtarlık anlayışıyla insanlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek istiyorum. Çok sevdiğim mahallemde genç bir yönetim anlayışı başarılı hizmetler kazandıracaktır. Mahalle sakinlerimizle istişare halinde istekleri doğrultusunda çalışma programı hazırlıyoruz. Seçimler demokratik yarıştır. Kazanan Fazıl Ahmet Paşa sakinleri olacaktır." dedi.
Yerel seçimlere bir yıldan daha kısa bir süre kaldığı bugünlerde adaylık yarışı başladı.

Yerel seçimlere bir yıldan daha kısa bir süre kaldığı bugünlerde adaylık yarışı başladı.

 

Vezirköprü'de ise ilk muhtarlık adaylığını açıklayan Fazıl Ahmet Paşa Mahallesinden Muhammet Toprak oldu.

 

Toprak, yaptığı açıklamada "Komşularımızın talebi ve önerisi üzerine uzun yıllardır ailemle yaşadığım mahalleme hizmet etmek için aday oldum. İlçemizin en merkezi mahallesi Fazıl Ahmet Paşa Mahallesine genç, dinamik ekibimle hizmet etmek ve sorunlarını çözmek, mahallemizi konumuna yakışır bir mahalle yaparak sosyal muhtarlık anlayışıyla insanlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek istiyorum. Çok sevdiğim mahallemde genç bir yönetim anlayışı başarılı hizmetler kazandıracaktır. Mahalle sakinlerimizle istişare halinde istekleri doğrultusunda çalışma programı hazırlıyoruz. Seçimler demokratik yarıştır. Kazanan Fazıl Ahmet Paşa sakinleri olacaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.