Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

YEREL 15.07.2023 - 18:20, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2504+ kez okundu.
 

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
  AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.   "Kanla, büyük fedakarlıklarla kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti sıradan bir devlet değildir. Hiçbir baskıya, esarete, işgale, ihanete fırsat vermeyeceğini, egemenliğimizin, bağımsızlığımızın vazgeçilmez olduğunu tüm dünyaya 15 Temmuz Günü bir kez daha göstermiştir.   15 Temmuz, FETÖ eliyle gerçekleşen büyük bir ihanet ve işgal girişimiydi. Bugün acıyı ve büyük bir gururu bir arada yaşıyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemize yaşatılanlar büyük acılarımız olarak dururken, dünya da örneği az olan bir direnişin, vatan sevdasının ortaya çıkışının da gurunu yaşıyoruz.   Bu büyük mücadele ruhuna Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de, terörle mücadelelerimizde şahit olduk. 15 Temmuz Zaferimiz de büyük bir fedakarlığın eseridir. Hainliğin ortaya çıktığı o gecede milletimiz yürekleriyle, imanlarıyla, cesaretleriyle, vatan sevgileriyle tanklara, uçaklara, bombalara, silahlara, ihanet şebekelerine karşı durmuştur. Vatanına namahrem elinin uzanmasına Türk Milleti bir kez daha izin vermemiştir.   Allah'a şükürler olsun ki; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı liderliğinde bu ihanet girişimi aziz milletimiz sayesinde geri püskürtülmüştür. Halkımız kenetlenerek büyük bir zafer kazanmıştır.   Bu duygu ve düşüncelerle, 7. yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize cesaretleri ve fedakarlıkları için şükranlarımı sunuyorum.   Rabbim bir daha ülkemize böyle acılar, ihanetler yaşatmasın."
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

"Kanla, büyük fedakarlıklarla kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti sıradan bir devlet değildir. Hiçbir baskıya, esarete, işgale, ihanete fırsat vermeyeceğini, egemenliğimizin, bağımsızlığımızın vazgeçilmez olduğunu tüm dünyaya 15 Temmuz Günü bir kez daha göstermiştir.

 

15 Temmuz, FETÖ eliyle gerçekleşen büyük bir ihanet ve işgal girişimiydi. Bugün acıyı ve büyük bir gururu bir arada yaşıyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemize yaşatılanlar büyük acılarımız olarak dururken, dünya da örneği az olan bir direnişin, vatan sevdasının ortaya çıkışının da gurunu yaşıyoruz.

 

Bu büyük mücadele ruhuna Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de, terörle mücadelelerimizde şahit olduk. 15 Temmuz Zaferimiz de büyük bir fedakarlığın eseridir. Hainliğin ortaya çıktığı o gecede milletimiz yürekleriyle, imanlarıyla, cesaretleriyle, vatan sevgileriyle tanklara, uçaklara, bombalara, silahlara, ihanet şebekelerine karşı durmuştur. Vatanına namahrem elinin uzanmasına Türk Milleti bir kez daha izin vermemiştir.

 

Allah'a şükürler olsun ki; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı liderliğinde bu ihanet girişimi aziz milletimiz sayesinde geri püskürtülmüştür. Halkımız kenetlenerek büyük bir zafer kazanmıştır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, 7. yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize cesaretleri ve fedakarlıkları için şükranlarımı sunuyorum.

 

Rabbim bir daha ülkemize böyle acılar, ihanetler yaşatmasın."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.