Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü Belediyespor son 4 takım arasında

Spor 04.07.2023 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2607+ kez okundu.
 

Vezirköprü Belediyespor son 4 takım arasında

Samsun U13 liginin 5.haftasında Vezirköprü Belediyespor Samsun Millet Bahçesi stadında Çarşambaspora konuk oldu.
Samsun U13 liginin 5.haftasında Vezirköprü Belediyespor Samsun Millet Bahçesi stadında Çarşambaspora konuk oldu.   Maça etkili başlayan Vezirköprü Belediyespor 5.dk Muhammet Demir'in şutu kalecide kaldı. Maçın 14.dakikasında Vezirköprü Belediyespor atağında Muhammet'in şutu az farkla dışarı gitti.   Maçın 23.dakikasında Vezirköprü Belediyespor Samet Demir'in güzel frikiğini Çarsambaspor kalecisi aynı güzellikte kornere tokatladı. Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Vezirköprü Belediyespor Samet Demir'le kullandığı serbest vuruşunda ceza sahasında topla buluşan Kaptan Yusuf Efe İvgen'in şutu kaleciye çarparak kaleye doğru giden topu Serhat Çakır ağlarla buluşturdu ve soyunma odasına takımını 1 -  0 önde girmesini sağladı.   Maçın ikinci yarısında skorun etkisiyle bu sefer etkili başlayan taraf Çarsambaspor oldu. Maçın 55.dakikasında Çarsambaspor atağında kullanılan duran topta yüzde yüzlük golü  kaleci Rüzgar Yavuz çıkartarak kornere tokatladı. Maçın son anlarında ortada geçen müsabakada  başka gol olmayınca Vezirköprü Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.   Samsun U13 liginde Vezirköprü Belediyespor 10 puanla Playoff'da lider tamamlarken Çarsambaspor 4 puanda kaldı. Grupta Vezirköprü Belediyespor, Çarsambaspor'u Serhat Çakır'ın golüyle yenerek son 4 takım arasına girerek final grubuna kaldı.   Vezirköprü Belediyespor oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak ligde 3 gol atarken 10 puanla hiç gol yemeden lider tamamladı. Final grubunda Vezirköprü Belediyespor, Samsun Kadıköyspor, Samsun Kurupelitspor ve Bafra 23 Nisan spor ile yer aldı. Kura sonucu yarı finalde  Samsun Kadıköyspor, Samsun Kurupelitspor ile Vezirköprü Belediyespor Bafra 23 Nisan spor ile eşleşti.   Genç Teknik Sorumlu Emir Akyüz; "Zorlu grupta oynadığımız müsabakalarda sporcularımız çalışmalarının karşılığını aldı. Takımımız son mücadelede fizik gücü yüksek olan bir takımla karşılaşsa da sahada ne istediğini bilerek ve mücadele ederek istediğimizi aldık. Bu bir ekip çalışmasının eseri. Sporcularımızla beraber yardımcım Sinan Demir ve kaleci çalıştırıcısı Renat Özdede'nin öncülüğünde çalışmalarımız final grubu için devam ediyor. Final grubunda da Vezirköprü'yü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ben sen değil, birlikte başaracağız. Hedefimize yürüyüşümüz emin adımlarla devam ediyor." dedi. 
Samsun U13 liginin 5.haftasında Vezirköprü Belediyespor Samsun Millet Bahçesi stadında Çarşambaspora konuk oldu.
Samsun U13 liginin 5.haftasında Vezirköprü Belediyespor Samsun Millet Bahçesi stadında Çarşambaspora konuk oldu.

 

Maça etkili başlayan Vezirköprü Belediyespor 5.dk Muhammet Demir'in şutu kalecide kaldı. Maçın 14.dakikasında Vezirköprü Belediyespor atağında Muhammet'in şutu az farkla dışarı gitti.

 

Maçın 23.dakikasında Vezirköprü Belediyespor Samet Demir'in güzel frikiğini Çarsambaspor kalecisi aynı güzellikte kornere tokatladı. Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Vezirköprü Belediyespor Samet Demir'le kullandığı serbest vuruşunda ceza sahasında topla buluşan Kaptan Yusuf Efe İvgen'in şutu kaleciye çarparak kaleye doğru giden topu Serhat Çakır ağlarla buluşturdu ve soyunma odasına takımını 1 -  0 önde girmesini sağladı.

 

Maçın ikinci yarısında skorun etkisiyle bu sefer etkili başlayan taraf Çarsambaspor oldu. Maçın 55.dakikasında Çarsambaspor atağında kullanılan duran topta yüzde yüzlük golü  kaleci Rüzgar Yavuz çıkartarak kornere tokatladı. Maçın son anlarında ortada geçen müsabakada  başka gol olmayınca Vezirköprü Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

 

Samsun U13 liginde Vezirköprü Belediyespor 10 puanla Playoff'da lider tamamlarken Çarsambaspor 4 puanda kaldı. Grupta Vezirköprü Belediyespor, Çarsambaspor'u Serhat Çakır'ın golüyle yenerek son 4 takım arasına girerek final grubuna kaldı.

 

Vezirköprü Belediyespor oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak ligde 3 gol atarken 10 puanla hiç gol yemeden lider tamamladı. Final grubunda Vezirköprü Belediyespor, Samsun Kadıköyspor, Samsun Kurupelitspor ve Bafra 23 Nisan spor ile yer aldı. Kura sonucu yarı finalde  Samsun Kadıköyspor, Samsun Kurupelitspor ile Vezirköprü Belediyespor Bafra 23 Nisan spor ile eşleşti.

 

Genç Teknik Sorumlu Emir Akyüz; "Zorlu grupta oynadığımız müsabakalarda sporcularımız çalışmalarının karşılığını aldı. Takımımız son mücadelede fizik gücü yüksek olan bir takımla karşılaşsa da sahada ne istediğini bilerek ve mücadele ederek istediğimizi aldık. Bu bir ekip çalışmasının eseri. Sporcularımızla beraber yardımcım Sinan Demir ve kaleci çalıştırıcısı Renat Özdede'nin öncülüğünde çalışmalarımız final grubu için devam ediyor. Final grubunda da Vezirköprü'yü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ben sen değil, birlikte başaracağız. Hedefimize yürüyüşümüz emin adımlarla devam ediyor." dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.