Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek

YEREL 04.07.2023 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2417+ kez okundu.
 

Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek

İstanbul’da yaşayan Cansız ailesinin kızları İrem Cansız, 7 Temmuz’da Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.
İstanbul’da yaşayan Cansız ailesinin kızları İrem Cansız, 7 Temmuz’da Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.   14 yaşındaki İrem Cansız, Mardin’de 6-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na hazırlanan İrem Cansız’ın hedefi iyi bir derece ile madalya almak.   Cansız, en son düzenlenen 8.Turkish Open WAKO (Dünya Kick Boks) Dünya Kupası müsabakalarında dünya 2.si olmuştu.   Baba Samet Cansız ile yaptığımız söyleşide kendisinin de sporu çok sevdiğini ve çocuklarına her zaman destek olmaya çalıştığını ifade ederek şunları söyledi; “Çocuklarımla gurur duyuyorum. Vezirköprülü olmaktan da gurur duyuyorum. Her fırsatta sporun içinde olmaya çalışıyorum. Çocuklarıma maddi manevi destek olmaya çalışıyorum. Ben asgari ücretli çalışan bir aile babasıyım. Malumunuz maddi olanaklar belli. Çocuklarımın beslenmesi, antrenmanları, müsabakalara gidiş gelişleri beni oldukça zorluyor. Sizin aracılığınızla da söylemek isterim ki bu çocuklara daha fazla sahip çıkılırsa çok daha büyük başarılara imza atacaklarından hiç kuşkum yok. Sponsor anlamında destek olunması temennimiz. Ben inanıyorum ki çocuklarım ileride gerek Türkiye ve gerekse Vezirköprü’müzün adını tüm dünyaya duyuracaklardır. Emeği geçen herkese ve sizlere teşekkür ediyorum. “dedi.   İrem Cansız’ın kardeşi 10 yaşındaki Fatih Raşit Cansız da ablasının izinden gidiyor. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Şampiyonasında İstanbul 3.’sü olan Cansız’ın hedefi de Ablası İrem gibi Vezirköprü’nün adını duyurarak güzel başarılara imza atmak.
İstanbul’da yaşayan Cansız ailesinin kızları İrem Cansız, 7 Temmuz’da Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.

İstanbul’da yaşayan Cansız ailesinin kızları İrem Cansız, 7 Temmuz’da Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.

 

14 yaşındaki İrem Cansız, Mardin’de 6-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na hazırlanan İrem Cansız’ın hedefi iyi bir derece ile madalya almak.

 

Cansız, en son düzenlenen 8.Turkish Open WAKO (Dünya Kick Boks) Dünya Kupası müsabakalarında dünya 2.si olmuştu.

 

Baba Samet Cansız ile yaptığımız söyleşide kendisinin de sporu çok sevdiğini ve çocuklarına her zaman destek olmaya çalıştığını ifade ederek şunları söyledi; “Çocuklarımla gurur duyuyorum. Vezirköprülü olmaktan da gurur duyuyorum. Her fırsatta sporun içinde olmaya çalışıyorum. Çocuklarıma maddi manevi destek olmaya çalışıyorum. Ben asgari ücretli çalışan bir aile babasıyım. Malumunuz maddi olanaklar belli. Çocuklarımın beslenmesi, antrenmanları, müsabakalara gidiş gelişleri beni oldukça zorluyor. Sizin aracılığınızla da söylemek isterim ki bu çocuklara daha fazla sahip çıkılırsa çok daha büyük başarılara imza atacaklarından hiç kuşkum yok. Sponsor anlamında destek olunması temennimiz. Ben inanıyorum ki çocuklarım ileride gerek Türkiye ve gerekse Vezirköprü’müzün adını tüm dünyaya duyuracaklardır. Emeği geçen herkese ve sizlere teşekkür ediyorum. “dedi.

 

İrem Cansız’ın kardeşi 10 yaşındaki Fatih Raşit Cansız da ablasının izinden gidiyor. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Şampiyonasında İstanbul 3.’sü olan Cansız’ın hedefi de Ablası İrem gibi Vezirköprü’nün adını duyurarak güzel başarılara imza atmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.