Müdürler Kurulu Toplandı

YEREL 24.06.2023 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2628+ kez okundu.
 

Müdürler Kurulu Toplandı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu sene sonu toplantısı yapıldı.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu sene sonu toplantısı yapıldı.   Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata başkanlığında Şube müdürleri ile okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.   Eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesini yapan İlçe Millî Eğitim Müdürü Resül Özata konuşmasında; "Aba güreşi ve bilek güreşi müsabakalarında Türkiye şampiyonluğu ve çeşitli dereceler elde eden Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, akıl ve zeka oyunları turnuvalarında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde eden Mehmet Paşa İlkokulu ve Sarıaalan Ortaokulu, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında bölge yarışmasına kalan Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu başta olmak üzere İlçemizin ulusal çapta ve yerelde başarı ile anılmasına vesile olan ve  eğitim-öğretim yılı süresince görevini mesai mefhumu gözetmeksizin büyük gayret ve  özveri ile yerine getiren eğitim camiamızın tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum. Yakın zamanda idrak edeceğimiz Kurban bayramının hayırlara vesile olması, mutlu ve sağlıklı bir yaz tatili geçirilmesi temenni ediyorum" dedi.   Toplantıda ayrıca eğitim öğretim yılı boyunca yapılan sosyal ve kültürel faaliyetler, LGS ve YKS'ye yönelik çalışmalar basta olmak üzere gerçekleştirilen akademik çalışmalar, taşımalı eğitim, destekleme ve yetiştirme kursları, iş sağlığı ve güvenliği ile okul sağlığı konuları görüşüldü. 
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu sene sonu toplantısı yapıldı.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu sene sonu toplantısı yapıldı.

 

Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata başkanlığında Şube müdürleri ile okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesini yapan İlçe Millî Eğitim Müdürü Resül Özata konuşmasında; "Aba güreşi ve bilek güreşi müsabakalarında Türkiye şampiyonluğu ve çeşitli dereceler elde eden Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, akıl ve zeka oyunları turnuvalarında Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde eden Mehmet Paşa İlkokulu ve Sarıaalan Ortaokulu, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında bölge yarışmasına kalan Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu başta olmak üzere İlçemizin ulusal çapta ve yerelde başarı ile anılmasına vesile olan ve  eğitim-öğretim yılı süresince görevini mesai mefhumu gözetmeksizin büyük gayret ve  özveri ile yerine getiren eğitim camiamızın tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum. Yakın zamanda idrak edeceğimiz Kurban bayramının hayırlara vesile olması, mutlu ve sağlıklı bir yaz tatili geçirilmesi temenni ediyorum" dedi.

 

Toplantıda ayrıca eğitim öğretim yılı boyunca yapılan sosyal ve kültürel faaliyetler, LGS ve YKS'ye yönelik çalışmalar basta olmak üzere gerçekleştirilen akademik çalışmalar, taşımalı eğitim, destekleme ve yetiştirme kursları, iş sağlığı ve güvenliği ile okul sağlığı konuları görüşüldü. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.