Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü’deki depremzedelere yemek ikramı yapıldı

YEREL 16.06.2023 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2822+ kez okundu.
 

Vezirköprü’deki depremzedelere yemek ikramı yapıldı

Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği ile Vezirköprü Din Görevlileri Derneği işbirliğiyle ilçede bulunan depremzedelere yemek ikramında bulunuldu.
Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği ile Vezirköprü Din Görevlileri Derneği işbirliğiyle ilçede bulunan depremzedelere yemek ikramında bulunuldu.   Belediye Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen yemekte yaklaşık 100 depremzede ile bir araya gelen dernek yönetimleri birlikte yemek yedi.   Yemek sonrasında konuşma yapan Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ahmet Korkmaz; "Ülkemizin Güneydoğusunda 11 şehrimizi ve milyonlarca insanımızı etkileyen, asrın felaketi olarak nitelenen bir deprem felaketi ile karşılaştık. Şubat ayında yaşadığımız bu felakette binlerce insanımız hayatını kaybetti. Depremin ilk anından itibaren bu acının dindirilmesi ve yaraların sarılması için devlet millet el ele tüm kurum ve kuruluşlarımızla büyük bir çaba ve emek sarf edildiğini hep birlikte gördük.    Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Müftülüğümüzün bir çalışanı olarak, kurumumuzda bu manada yardım çalışmaları oldu. Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği ve Din Görevlileri Derneği olarak Ramazan ayı boyunca depremzede kardeşlerimiz için bir yardım kampanyası düzenledik. Hayırsever Vezirköprülü kardeşlerimizin destekleriyle 150 milyona yakın para toplanmış oldu. Bu paranın 100 bin lirasını Ramazan ayının sonunda Vezirköprü'de bulunan depremzede kardeşlerimizin hesap numaralarına 1000'er TL olmak üzere gönderdik. Şimdi de bu zor günlerinde unutulmadıklarını onlara hissettirmek ve bir farkındalık yaratmak için Vezirköprü'de kalan depremzede kardeşlerimize yemek programı düzenledik." dedi.   Vezirköprü İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya ve Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ise konuşmalarında depremzedeler için yaptıkları çalışmalardan bahsederken, Vezirköprü'deki depremzedelerin her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.   Konuşmaların sonrasında Vezirköprü'de bulunan depremzede Ali Sarıateş, yapılan yardımlar ve ilçede verilen destek için teşekkür ederek şiir okudu.   Yemek programı çay ikramıyla sona erdi.
Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği ile Vezirköprü Din Görevlileri Derneği işbirliğiyle ilçede bulunan depremzedelere yemek ikramında bulunuldu.
Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği ile Vezirköprü Din Görevlileri Derneği işbirliğiyle ilçede bulunan depremzedelere yemek ikramında bulunuldu.

 

Belediye Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen yemekte yaklaşık 100 depremzede ile bir araya gelen dernek yönetimleri birlikte yemek yedi.

 

Yemek sonrasında konuşma yapan Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ahmet Korkmaz; "Ülkemizin Güneydoğusunda 11 şehrimizi ve milyonlarca insanımızı etkileyen, asrın felaketi olarak nitelenen bir deprem felaketi ile karşılaştık. Şubat ayında yaşadığımız bu felakette binlerce insanımız hayatını kaybetti. Depremin ilk anından itibaren bu acının dindirilmesi ve yaraların sarılması için devlet millet el ele tüm kurum ve kuruluşlarımızla büyük bir çaba ve emek sarf edildiğini hep birlikte gördük. 

 

Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Müftülüğümüzün bir çalışanı olarak, kurumumuzda bu manada yardım çalışmaları oldu. Vezirköprü İmam Hatipliler Derneği ve Din Görevlileri Derneği olarak Ramazan ayı boyunca depremzede kardeşlerimiz için bir yardım kampanyası düzenledik. Hayırsever Vezirköprülü kardeşlerimizin destekleriyle 150 milyona yakın para toplanmış oldu. Bu paranın 100 bin lirasını Ramazan ayının sonunda Vezirköprü'de bulunan depremzede kardeşlerimizin hesap numaralarına 1000'er TL olmak üzere gönderdik. Şimdi de bu zor günlerinde unutulmadıklarını onlara hissettirmek ve bir farkındalık yaratmak için Vezirköprü'de kalan depremzede kardeşlerimize yemek programı düzenledik." dedi.

 

Vezirköprü İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya ve Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ise konuşmalarında depremzedeler için yaptıkları çalışmalardan bahsederken, Vezirköprü'deki depremzedelerin her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.

 

Konuşmaların sonrasında Vezirköprü'de bulunan depremzede Ali Sarıateş, yapılan yardımlar ve ilçede verilen destek için teşekkür ederek şiir okudu.

 

Yemek programı çay ikramıyla sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.