Satranç Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

YEREL 16.06.2023 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2338+ kez okundu.
 

Satranç Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Samsun İl Temsilciliği iş birliğiyle yapılan, Vezirköprü Yaz Spor Şenlikleri Satranç Turnuvası 134 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Samsun İl Temsilciliği iş birliğiyle yapılan, Vezirköprü Yaz Spor Şenlikleri Satranç Turnuvası 134 kişinin katılımıyla gerçekleşti.   Turnuvanın ilk gününde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata ve İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Koç ziyaret ederek turnuvaya katılan sporculara başarılar dilediler.   Turnuvada ödüller ise şu şekilde;   8 Yaş ve Altı kategorisinde; 1. Necip Nazım Erarslan, 2.Aslı Gülce Aydın, 3.Anıl Devin Gültekin, 4.Ekrem Akça, 5.Onurcan Acar, 6.Kamil Berk Esen, 7.Emir Bal, 8.Mehmet Tuna Kocakoç, 9.Zümra Karakaya, 10.Ömer Asaf Kirenci.   8 Yaş ve Altı Kızlar Kategorisinde; 1.Aslı Gülce Aydın, 2.Zümra Karakaya, 3.Azra ASLI Aslan.   10 Yaş ve Altı kategorisinde; 1.Mehmet Cemal Beritan, 2.Halil İbrahim Edis, 3.Yavuz Özyurt, 4.Duha Çınar Önder, 5.Zafer Demir, 6.Havva Zülal Edis, 7.Furkan Eymen Edis, 8.İbrahim Ethem Köksal, 9.Aybüke Yayla, 10.Miraç Dursun.   10 Yaş ve Altı Kızlar Kategorisinde; 1.Havva Zülal Edis, 2.Aybüke Yayla, 3.Belinay Keleş.   14 Yaş ve Altı Kategorisinde; 1. Hasan Ensar Önen, 2.Hüseyin Eymen Tonoğlu, 3.Yusuf Öztürk, 4.Emre Demir, 5.Ahmet Çınar Çap.   14 Yaş ve Altı Kızlar Kategorisinde; 1. Sude Efnan Kirenci, 2. Defne Hicran Hamiyet, 3. Melek Kutlu,   Açık Kategoride; 1. Mehmet Kaan Apaydın, 2.Engin Erdem Tonoğlu, 3.Ali Tuğrul Bilgin, 4.Hüseyin Öksüz, 5.Aslan Eraslan.   Ödül töreni sonrasında açıklama yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar; "Yaz Spor Şenlikleri Satranç Turnuvasında toplam 39 ödül verildi. Sporcularımız güzel bir ortamda başarılı bir yarışma gerçekleştirdi. Turnuvaya katılan tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik eder, ailelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.   Turnuva sonrasında düzenlenen ödül törenine; Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Tuncay Yıldırım, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin, Köprülü Mehmet Paşa Spor Kompleksi Tesis Amiri Harun Köse, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Personeli Murat Dursun ve Turnuva Hakemleri katıldı.
Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Samsun İl Temsilciliği iş birliğiyle yapılan, Vezirköprü Yaz Spor Şenlikleri Satranç Turnuvası 134 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Samsun İl Temsilciliği iş birliğiyle yapılan, Vezirköprü Yaz Spor Şenlikleri Satranç Turnuvası 134 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Turnuvanın ilk gününde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata ve İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Koç ziyaret ederek turnuvaya katılan sporculara başarılar dilediler.

 

Turnuvada ödüller ise şu şekilde;

 

8 Yaş ve Altı kategorisinde; 1. Necip Nazım Erarslan, 2.Aslı Gülce Aydın, 3.Anıl Devin Gültekin, 4.Ekrem Akça, 5.Onurcan Acar, 6.Kamil Berk Esen, 7.Emir Bal, 8.Mehmet Tuna Kocakoç, 9.Zümra Karakaya, 10.Ömer Asaf Kirenci.

 

8 Yaş ve Altı Kızlar Kategorisinde; 1.Aslı Gülce Aydın, 2.Zümra Karakaya, 3.Azra ASLI Aslan.

 

10 Yaş ve Altı kategorisinde; 1.Mehmet Cemal Beritan, 2.Halil İbrahim Edis, 3.Yavuz Özyurt, 4.Duha Çınar Önder, 5.Zafer Demir, 6.Havva Zülal Edis, 7.Furkan Eymen Edis, 8.İbrahim Ethem Köksal, 9.Aybüke Yayla, 10.Miraç Dursun.

 

10 Yaş ve Altı Kızlar Kategorisinde; 1.Havva Zülal Edis, 2.Aybüke Yayla, 3.Belinay Keleş.

 

14 Yaş ve Altı Kategorisinde; 1. Hasan Ensar Önen, 2.Hüseyin Eymen Tonoğlu, 3.Yusuf Öztürk, 4.Emre Demir, 5.Ahmet Çınar Çap.

 

14 Yaş ve Altı Kızlar Kategorisinde; 1. Sude Efnan Kirenci, 2. Defne Hicran Hamiyet, 3. Melek Kutlu,

 

Açık Kategoride; 1. Mehmet Kaan Apaydın, 2.Engin Erdem Tonoğlu, 3.Ali Tuğrul Bilgin, 4.Hüseyin Öksüz, 5.Aslan Eraslan.

 

Ödül töreni sonrasında açıklama yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar; "Yaz Spor Şenlikleri Satranç Turnuvasında toplam 39 ödül verildi. Sporcularımız güzel bir ortamda başarılı bir yarışma gerçekleştirdi. Turnuvaya katılan tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik eder, ailelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

 

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül törenine; Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Tuncay Yıldırım, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin, Köprülü Mehmet Paşa Spor Kompleksi Tesis Amiri Harun Köse, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Personeli Murat Dursun ve Turnuva Hakemleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.