Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Saadet Yönetiminden Özlem’e Ziyaret

YEREL 15.06.2023 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2301+ kez okundu.
 

Saadet Yönetiminden Özlem’e Ziyaret

Saadet Partisi Vezirköprü İlçe Yönetimi Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.
Saadet Partisi Vezirköprü İlçe Yönetimi Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.   Seçim sonrası değerlendirme yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Veysel Bozdemir, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile genel ve yerel konular üzerinde sohbet etti.    Başkan Bozdemir: "Ülkemiz ve ilçemiz bir seçim süreci atlattı. Seçmen bize muhalefet görevi verdi. Bu dönem partimizden TBMM'de Samsun Milletvekilimiz var. İlçemizin sorunlarını meclise taşıyacağız. Her platformda sorunlarımızı dile getireceğiz. Vezirköprü yirmi yıldır destek verdiği iktidar partilerinden hakkı olan hizmetleri alamadı. Gelmeyen hizmetlerin de takipçisi olacağız.” dedi.   Saadet yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ağca; "İktidar kadar muhalefet  partileri de hizmet almak açısından kıymetli. Seçmen muhalefete denetim görevi veriyor. Başarılar diliyorum.” dedi.   Saadet Partisi İlçe Başkanı Veysel Bozdemir'e, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Kılıç, Hasan Erat ve Abdullah Kaya eşlik etti.
Saadet Partisi Vezirköprü İlçe Yönetimi Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.

Saadet Partisi Vezirköprü İlçe Yönetimi Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.

 

Seçim sonrası değerlendirme yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Veysel Bozdemir, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile genel ve yerel konular üzerinde sohbet etti. 

 

Başkan Bozdemir: "Ülkemiz ve ilçemiz bir seçim süreci atlattı. Seçmen bize muhalefet görevi verdi. Bu dönem partimizden TBMM'de Samsun Milletvekilimiz var. İlçemizin sorunlarını meclise taşıyacağız. Her platformda sorunlarımızı dile getireceğiz. Vezirköprü yirmi yıldır destek verdiği iktidar partilerinden hakkı olan hizmetleri alamadı. Gelmeyen hizmetlerin de takipçisi olacağız.” dedi.

 

Saadet yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ağca; "İktidar kadar muhalefet  partileri de hizmet almak açısından kıymetli. Seçmen muhalefete denetim görevi veriyor. Başarılar diliyorum.” dedi.

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Veysel Bozdemir'e, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Kılıç, Hasan Erat ve Abdullah Kaya eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.