Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emine ve Tugay hayatlarını birleştirdi

YEREL 09.06.2023 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2937+ kez okundu.
 

Emine ve Tugay hayatlarını birleştirdi

Kökten ailesinin kızları Emine ile Yazıcı ailesinin oğulları Tugay hayatlarını birleştirdi.
Melek ve Mahmut Kökten çiftinin öğretmen kızları Emine ile Ayşe ve Orhan Yazıcı çiftinin oğulları Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Tugay Yazıcı mutluluğa imza attı.   Öğretmen çift için 03 Haziran Cumartesi günü Terme ilçesinde kına gecesi düzenlenirken, 04 Haziran Pazar günü de Vezirköprü Belediye Kültür Merkezinde düğün töreni düzenlendi.   Kökten ve Yazıcı aileleri düğün törenine katılarak çiftin mutluluklarına ortak olan tüm katılımcılara teşekkür etti. 
Kökten ailesinin kızları Emine ile Yazıcı ailesinin oğulları Tugay hayatlarını birleştirdi.
Melek ve Mahmut Kökten çiftinin öğretmen kızları Emine ile Ayşe ve Orhan Yazıcı çiftinin oğulları Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Tugay Yazıcı mutluluğa imza attı.

 

Öğretmen çift için 03 Haziran Cumartesi günü Terme ilçesinde kına gecesi düzenlenirken, 04 Haziran Pazar günü de Vezirköprü Belediye Kültür Merkezinde düğün töreni düzenlendi.

 

Kökten ve Yazıcı aileleri düğün törenine katılarak çiftin mutluluklarına ortak olan tüm katılımcılara teşekkür etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.