Mehmet Paşa Öğrencileri Türkiye 2.’si oldu

YEREL 06.06.2023 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2543+ kez okundu.
 

Mehmet Paşa Öğrencileri Türkiye 2.’si oldu

Mehmet Paşa İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Türkiye Zeka Vakfı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu.
Mehmet Paşa İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Türkiye Zeka Vakfı’nın bu yıl dördüncüsünü  düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu.   Üç aşamalı olan şampiyonada birinci aşama il sınavlarında Samsun ikincisi olarak ilimizi bölge sınavlarında temsil etmeye hak kazandılar. İkinci aşama olan Bölge Finalleri sınavında Karadeniz beşincisi olan takımımız bölgemizi Türkiye finallerinde temsil etti.   Okulun öğrencileri Yaşar Ata Aydoğdu, Yağmur Zehra Acar ve Ahmet Orhan Şen’ den oluşan takım, Sorumlu Öğretmen Nuray Karakuş ile birlikte Ankara’da düzenlenen Türkiye finallerinde ülkemizin her bölgesinden gelen bin 515 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada Türkiye ikincisi oldu.   Yarışma sonunda Orta Doğu Teknik Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen ödül  töreninde öğrenciler ve sorumlu öğretmene Vakıf Başkanı Emrehan Halıcı tarafından madalyaları ve ikincilik kupası takdim edildi.
Mehmet Paşa İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Türkiye Zeka Vakfı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu.

Mehmet Paşa İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Türkiye Zeka Vakfı’nın bu yıl dördüncüsünü  düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu.

 

Üç aşamalı olan şampiyonada birinci aşama il sınavlarında Samsun ikincisi olarak ilimizi bölge sınavlarında temsil etmeye hak kazandılar. İkinci aşama olan Bölge Finalleri sınavında Karadeniz beşincisi olan takımımız bölgemizi Türkiye finallerinde temsil etti.

 

Okulun öğrencileri Yaşar Ata Aydoğdu, Yağmur Zehra Acar ve Ahmet Orhan Şen’ den oluşan takım, Sorumlu Öğretmen Nuray Karakuş ile birlikte Ankara’da düzenlenen Türkiye finallerinde ülkemizin her bölgesinden gelen bin 515 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada Türkiye ikincisi oldu.

 

Yarışma sonunda Orta Doğu Teknik Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen ödül  töreninde öğrenciler ve sorumlu öğretmene Vakıf Başkanı Emrehan Halıcı tarafından madalyaları ve ikincilik kupası takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.