Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü'de örnek yatırımcı

Ekonomi 05.06.2023 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 6279+ kez okundu.
 

Vezirköprü'de örnek yatırımcı

Vezirköprü ilçesinde giyim ürünleri imalatı yapan Almet Tekstil, yatırımı ile örnek olmaya devam ediyor.
Vezirköprülü İş İnsanı Ali Polat ve oğlu Aslan Polat’ın kurduğu Almet Tekstil firması 75 kişiye istihdam alanı yarattı.   2006 yılından itibaren inşaat, düğün salonu ve apart yurt sektöründe hizmet veren İş İnsanı Ali Polat, tekstil yatırımı ile de göç veren Vezirköprü’nün istihdamına destek oldu. Tekstil alanında istihdamı artıracaklarını ifade eden Ali Polat; “Vezirköprü’nün kanayan yarası olan işsizliğe bir nebze de olsa destek olmak için yatırımımızı tekstil alanında yaptık. Hedefimiz gelişerek istihdamı da artırmak. Vezirköprü’nün insanına, ilçemizin geleceğine yatırım yapmak istiyoruz. ‘Yatırım yapacaktım olmadı, yapamadık’ gibi bahanelere sığınmadan hedeflerimizi gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz.   İlçenin geleceğine katkıda bulunacak her yatırımcıya tek sözüm var: Lütfen hazır beklemeyin. Yapacağınız işin detaylarını araştırıp yatırımlarınızı hayata geçirin. Çünkü Vezirköprü’nün insanının çalışma gücü ve potansiyeli var.” dedi.    Tesis hakkında bilgiler veren Üretim Sorumlusu Hüseyin Halitoğlu; “Tesisimizde şuan da 75 kişi çalışıyor. Üç bantta üretim yapıyoruz. Kısa süre içerisinde dördüncü bant da faaliyete geçecek. Bu da ek istihdam demek.    Burada aslında sadece üretim yapmıyoruz. Aynı zamanda eğitim de veriyoruz. Meslek liselerinden yönlendirilen öğrenciler burada işi öğrenerek birer yetişmiş eleman düzeyine geliyor ve meslek sahibi oluyor. Amacımız üretimlerimizi artırarak Vezirköprü insanına da iş anlamında katkıda bulunmak.” şeklinde konuştu.   Üretimlerine aralıksız devam eden Almet Tekstil’de imalatı yapılan ürünlerin hem yurtiçine sevk edildiği hem de ihracat yapıldığı belirtildi.
Vezirköprü ilçesinde giyim ürünleri imalatı yapan Almet Tekstil, yatırımı ile örnek olmaya devam ediyor.

Vezirköprülü İş İnsanı Ali Polat ve oğlu Aslan Polat’ın kurduğu Almet Tekstil firması 75 kişiye istihdam alanı yarattı.

 

2006 yılından itibaren inşaat, düğün salonu ve apart yurt sektöründe hizmet veren İş İnsanı Ali Polat, tekstil yatırımı ile de göç veren Vezirköprü’nün istihdamına destek oldu. Tekstil alanında istihdamı artıracaklarını ifade eden Ali Polat; “Vezirköprü’nün kanayan yarası olan işsizliğe bir nebze de olsa destek olmak için yatırımımızı tekstil alanında yaptık. Hedefimiz gelişerek istihdamı da artırmak. Vezirköprü’nün insanına, ilçemizin geleceğine yatırım yapmak istiyoruz. ‘Yatırım yapacaktım olmadı, yapamadık’ gibi bahanelere sığınmadan hedeflerimizi gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz.

 

İlçenin geleceğine katkıda bulunacak her yatırımcıya tek sözüm var: Lütfen hazır beklemeyin. Yapacağınız işin detaylarını araştırıp yatırımlarınızı hayata geçirin. Çünkü Vezirköprü’nün insanının çalışma gücü ve potansiyeli var.” dedi. 

 

Tesis hakkında bilgiler veren Üretim Sorumlusu Hüseyin Halitoğlu; “Tesisimizde şuan da 75 kişi çalışıyor. Üç bantta üretim yapıyoruz. Kısa süre içerisinde dördüncü bant da faaliyete geçecek. Bu da ek istihdam demek. 

 

Burada aslında sadece üretim yapmıyoruz. Aynı zamanda eğitim de veriyoruz. Meslek liselerinden yönlendirilen öğrenciler burada işi öğrenerek birer yetişmiş eleman düzeyine geliyor ve meslek sahibi oluyor. Amacımız üretimlerimizi artırarak Vezirköprü insanına da iş anlamında katkıda bulunmak.” şeklinde konuştu.

 

Üretimlerine aralıksız devam eden Almet Tekstil’de imalatı yapılan ürünlerin hem yurtiçine sevk edildiği hem de ihracat yapıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mert ADAM
(04.01.2024 11:35 - #348)
Köprümüz insanı için sermayesini, sevgisini, gücünü yani kısaca elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederim. Keşke bir de siyasiler bu sinerjilerini ortaya koyup yatırım yapabilseler. İlçemizde refah ve huzur bekleyen herkes eminim bir serzenişteler, iş yok mu diye herkesten medet beklemektedirler öncelikle zengin, sermayesi uykuda olanlar; yatırım yapacaklarının kapılarını kapatanlar rahat mı?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.