Çakmak ailesinin mutlu günü

YEREL 05.06.2023 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1879+ kez okundu.
 

Çakmak ailesinin mutlu günü

Vezirköprü Adliyesi personeli Sedat Çakmak'ın oğlu Emre dünya evine girdi.
Vezirköprü Adliyesi personeli Sedat Çakmak'ın oğlu Emre dünya evine girdi.   Durkadın ve Osman Efe ile Ferda ve Sedat Çakmak ailelerinin evlatları İrem ile Emre hayatlarını birleştirdi.   Genç çift için ilk olarak 23 Mayıs tarihinde İzmir'in Bayraklı ilçesinde düğün töreni düzenlendi. 27 Mayıs tarihinde ise Vezirköprü ilçesinde düzenlenen düğün töreni Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonunda gerçekleştirildi.   Yoğun katılımın olduğu ve görkemli geçen düğün töreninde katılımcılar ile yakından ilgilenen Efe ve Çakmak aileleri, genç çiftin mutluluklarına ortak oldukları için teşekkür etti. 
Vezirköprü Adliyesi personeli Sedat Çakmak'ın oğlu Emre dünya evine girdi.

Vezirköprü Adliyesi personeli Sedat Çakmak'ın oğlu Emre dünya evine girdi.

 

Durkadın ve Osman Efe ile Ferda ve Sedat Çakmak ailelerinin evlatları İrem ile Emre hayatlarını birleştirdi.

 

Genç çift için ilk olarak 23 Mayıs tarihinde İzmir'in Bayraklı ilçesinde düğün töreni düzenlendi. 27 Mayıs tarihinde ise Vezirköprü ilçesinde düzenlenen düğün töreni Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

 

Yoğun katılımın olduğu ve görkemli geçen düğün töreninde katılımcılar ile yakından ilgilenen Efe ve Çakmak aileleri, genç çiftin mutluluklarına ortak oldukları için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.