Karaköy Derneği’ne taze kan

YEREL 05.06.2023 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1847+ kez okundu.
 

Karaköy Derneği’ne taze kan

Ankara’da faaliyet gösteren Vezirköprü Karaköy Derneği’nin olağan kongresinde başkanlık görevi değişti.
Ankara’da faaliyet gösteren Vezirköprü Karaköy Derneği’nin olağan kongresinde başkanlık görevi değişti.   Olağan kongrede yapılan seçimde iki yıldır başarılı bir performans gösteren Başkan Muhittin Koca, bayrağı genç Başkan Hasan Güneş’e devretti.   Muhittin Koca yaptığı açıklamada; “İki yıl önce eski başkanımız Bayram Elma’dan devraldığım görevi en iyi şekilde yapmaya, köylülerimizin Başkentte birlik ve beraberlik içinde var olmalarını sağlama yönünde gayret göstermeye çalıştım. Afrika’da su kuyusu açma, deprem bölgesine yardım, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize katkıda bulunma gibi hizmetleri yönetimde bulunan arkadaşlarımla birlikte el ele yaptık. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.” dedi.   Yeni başkan Hasan Güneş ise; “Beni bu göreve layık gören yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Daha önceki başkanlarımızın tecrübe ve destekleri ile elimden gelen gayreti göstererek Karaköy Derneği’nin zirvede olan imajını daha da güçlendireceğiz inşallah.” dedi.
Ankara’da faaliyet gösteren Vezirköprü Karaköy Derneği’nin olağan kongresinde başkanlık görevi değişti.
Ankara’da faaliyet gösteren Vezirköprü Karaköy Derneği’nin olağan kongresinde başkanlık görevi değişti.

 

Olağan kongrede yapılan seçimde iki yıldır başarılı bir performans gösteren Başkan Muhittin Koca, bayrağı genç Başkan Hasan Güneş’e devretti.

 

Muhittin Koca yaptığı açıklamada; “İki yıl önce eski başkanımız Bayram Elma’dan devraldığım görevi en iyi şekilde yapmaya, köylülerimizin Başkentte birlik ve beraberlik içinde var olmalarını sağlama yönünde gayret göstermeye çalıştım. Afrika’da su kuyusu açma, deprem bölgesine yardım, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize katkıda bulunma gibi hizmetleri yönetimde bulunan arkadaşlarımla birlikte el ele yaptık. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

Yeni başkan Hasan Güneş ise; “Beni bu göreve layık gören yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Daha önceki başkanlarımızın tecrübe ve destekleri ile elimden gelen gayreti göstererek Karaköy Derneği’nin zirvede olan imajını daha da güçlendireceğiz inşallah.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.