Atatürk Öğrencileri Polonya’da

YEREL 05.06.2023 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2932+ kez okundu.
 

Atatürk Öğrencileri Polonya’da

Atatürk Ortaokulu öğrencileri Erasmus+ projesi kapsamında Polonya’nın Purda kasabasına gitti.
Atatürk Ortaokulu öğrencileri Erasmus+ projesi kapsamında Polonya’nın Purda kasabasına gitti.   Atatürk Ortaokulu ortak olduğu “Preserving the Cultural Heritage in Digital Era” isimli Erasmus+ projesi kapsamında 15-20 Mayıs tarihlerinde öğrencilerini Polonya’nın Purda kasabasına gönderdi.   Öğrenciler Hiranur Karabolat, Arda Eren Seviş, Nazım Kayra Arslan, Ömer Arda Yurtseven, Hira Köroğlu, Saliha Tezer, Ecrin Nisa Ceylan Ve Yaren Nisa Çamurcu hareketlilik süresince projenin temel hedefi olan kültürel mirasın dijital çağda korunması ile ilgili atölye çalışmaları, etkinlik ve ziyaretlere katıldı. Öğrendikleri bilişim  ve teknoloji uygulamalarının yanında sosyal ve kültürel etkinliklere de katılan öğrenciler yabancı dil becerilerini geliştirme fırsatı buldu.   Kendilerine refakat eden öğretmenleri Ahmet Deviren ve Bülent Çam, “Öğrencilerimiz güzel bir deneyim yaşadı. Ayrıca okulumuzu ve ülkemizi çok iyi temsil ettikler. 12 ay süreli projemizin bir sonraki toplantısının gelecek sene Ekim ayında ilçemizde gerçekleştirilmesi planlanıyor.” dediler.  
Atatürk Ortaokulu öğrencileri Erasmus+ projesi kapsamında Polonya’nın Purda kasabasına gitti.

Atatürk Ortaokulu öğrencileri Erasmus+ projesi kapsamında Polonya’nın Purda kasabasına gitti.

 

Atatürk Ortaokulu ortak olduğu “Preserving the Cultural Heritage in Digital Era” isimli Erasmus+ projesi kapsamında 15-20 Mayıs tarihlerinde öğrencilerini Polonya’nın Purda kasabasına gönderdi.

 

Öğrenciler Hiranur Karabolat, Arda Eren Seviş, Nazım Kayra Arslan, Ömer Arda Yurtseven, Hira Köroğlu, Saliha Tezer, Ecrin Nisa Ceylan Ve Yaren Nisa Çamurcu hareketlilik süresince projenin temel hedefi olan kültürel mirasın dijital çağda korunması ile ilgili atölye çalışmaları, etkinlik ve ziyaretlere katıldı. Öğrendikleri bilişim  ve teknoloji uygulamalarının yanında sosyal ve kültürel etkinliklere de katılan öğrenciler yabancı dil becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

 

Kendilerine refakat eden öğretmenleri Ahmet Deviren ve Bülent Çam, “Öğrencilerimiz güzel bir deneyim yaşadı. Ayrıca okulumuzu ve ülkemizi çok iyi temsil ettikler. 12 ay süreli projemizin bir sonraki toplantısının gelecek sene Ekim ayında ilçemizde gerçekleştirilmesi planlanıyor.” dediler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.