Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vezirköprü’de selin zarar verdiği alanlarda çalışma başlatıldı

YEREL 31.05.2023 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2419+ kez okundu.
 

Vezirköprü’de selin zarar verdiği alanlarda çalışma başlatıldı

Vezirköprü ilçesinde Pazartesi akşam saatlerinde meydana gelen sel sonrası hasar tespit ve sel nedeniyle hasar gören alanlarda başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Vezirköprü ilçesinde Pazartesi akşam saatlerinde meydana gelen sel sonrası hasar tespit ve sel nedeniyle hasar gören alanlarda başlatılan çalışmalar devam ediyor.   DSİ 7. Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Serdar Güzel, Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız ve Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya selden zarar gören Esentepe, Çakırtaş ve Çal Mahallelerindeki alanları inceleyerek bilgi aldılar.   Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız; “DSİ Bölge Müdür Yardımcımız Ahmet Serdar Güzel, DSİ ekipleri, Karayolları Müdürlüğümüz personeli, Büyükşehir Belediyemiz Fen İşleri ve SASKİ ekipleri ve Vezirköprü Belediyesi ekipleriyle ile birlikte Esentepe Mahallesi Hastane Kavşağı, Alparslan Türkeş Caddesinde incelemelerde bulunduk.   Kuruçay üzeri tahliye kanalları açıyoruz. Çakırtaş ve Çal Mahallelerimizde dere temizliği yapıyoruz. İnkaya Mahallemizde bir aracımız çalışıyor. Şuan tedbir almaya devam ediyoruz. Hasar tespit çalışmalarına başladık. Sel nedeniyle işyerlerinde konutlarda zarara uğrayan vatandaşlarımız Vezirköprü Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne yazılı müracaatta bulunmaları gerekiyor. Tarımsal zaiyatlarda ise İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmekte. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.” dedi.   SEL SULARINA KAPILAN OTOMOBİL BULUNDU   Dün akşam saatlerinde Vezirköprü ilçesi Çakırtaş Mahallesinde sel sularına kapılan otomobil kapıldığı yerden 4 km uzaklıkta hurdaya dönmüş şekilde bulundu.   Sel sularının hurdaya çevirdiği otomobil iş makinesi yardımı ile çıkartılarak sahibine teslim edildi.
Vezirköprü ilçesinde Pazartesi akşam saatlerinde meydana gelen sel sonrası hasar tespit ve sel nedeniyle hasar gören alanlarda başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Vezirköprü ilçesinde Pazartesi akşam saatlerinde meydana gelen sel sonrası hasar tespit ve sel nedeniyle hasar gören alanlarda başlatılan çalışmalar devam ediyor.

 

DSİ 7. Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Serdar Güzel, Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız ve Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya selden zarar gören Esentepe, Çakırtaş ve Çal Mahallelerindeki alanları inceleyerek bilgi aldılar.

 

Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız; “DSİ Bölge Müdür Yardımcımız Ahmet Serdar Güzel, DSİ ekipleri, Karayolları Müdürlüğümüz personeli, Büyükşehir Belediyemiz Fen İşleri ve SASKİ ekipleri ve Vezirköprü Belediyesi ekipleriyle ile birlikte Esentepe Mahallesi Hastane Kavşağı, Alparslan Türkeş Caddesinde incelemelerde bulunduk.

 

Kuruçay üzeri tahliye kanalları açıyoruz. Çakırtaş ve Çal Mahallelerimizde dere temizliği yapıyoruz. İnkaya Mahallemizde bir aracımız çalışıyor. Şuan tedbir almaya devam ediyoruz. Hasar tespit çalışmalarına başladık. Sel nedeniyle işyerlerinde konutlarda zarara uğrayan vatandaşlarımız Vezirköprü Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne yazılı müracaatta bulunmaları gerekiyor. Tarımsal zaiyatlarda ise İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmekte. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.” dedi.

 

SEL SULARINA KAPILAN OTOMOBİL BULUNDU

 

Dün akşam saatlerinde Vezirköprü ilçesi Çakırtaş Mahallesinde sel sularına kapılan otomobil kapıldığı yerden 4 km uzaklıkta hurdaya dönmüş şekilde bulundu.

 

Sel sularının hurdaya çevirdiği otomobil iş makinesi yardımı ile çıkartılarak sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.